Milarian Tautan Inbound Gampang nganggo Blekko

logo blekko

Percanten atanapi henteu, Google henteu ngan ukur mesin pencari di dunya. Salah sahijina éta gampang pisan nalika urang ngalakukeun panilitian dina situs backlinks nyaéta Blekko. Éta saderhana nambihan a / asup saatos nami domain:

blekko asup

Kaluaran anu dihasilkeun nyayogikeun anjeun numbu ka situs anjeun sareng jangkar téks anu parantos dianggo nalika ngarujuk éta.

tautan asup jangkar téks

Blekko ogé bakal ngalaporkeun duplikat eusi sareng tautan kaluar ogé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.