Daptar pariksa Marketing Inbound: 21 Strategi pikeun Tumuh

pamasaran inbound

Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, kami nampi seueur pamenta pikeun nyebarkeun infografis dina Martech Zone. Kusabab kitu urang bagikeun infografis unggal minggu. Kami ogé teu malire kana pamundut nalika urang mendakan infografis anu ngan saukur nunjukkeun yén perusahaan henteu ngadamel investasi anu saé pikeun ngawangun inpormasi nilai. Nalika kuring diklik dina infographic ieu ti Brian Downard, Co-Founder of Strategi Bisnis ELIV8, Kuring ngakuan éta saprak kami parantos ngabagi padamelan sanés anu parantos dilakukeun.

Infographic Ieu; kumaha oge, teu aya pondok tina kasampurnaan! Brian sareng timnya nyebarkeun a infographic anyar dina ngahontal kamekaran bisnis kalayan pamasaran inbound éta berharga, éndah, sareng nyayogikeun statistik dasar pikeun nyokong unggal strategi. Brian sareng timnya nyayogikeun jasa konsultasi sareng pamasaran terpadu pikeun jajaran pelanggan perusahaan anu mengesankan.

Naon Inbound Marketing?

Inbound marketing mangrupikeun strategi anu ngamangpaatkeun kontén pikeun narik prospek pikeun terlibat sareng ngarobih sareng perusahaan online. Perusahaan nganggo blog, podcast, video, ebook, buletin, whitepapers, pamilarian organik, produk fisik, pamasaran média sosial, sareng promosi anu mayar kanggo ngahontal target pemirsa anu relevan.

Brian ngahijikeun infographic ieu anu nyayogikeun Daptar pariksa pamasaran inbound tina 21 strategi konci pikeun nyebarkeun anu bakal numuhkkeun bisnis anjeun nganggo strategi pemasaran inbound.

Unduh Daptar Daptar Panjangan 94 Titik

Kumaha Akselerasi Tumuwuhna Usaha sareng Inbound Marketing

  1. Nyiptakeun Nilai ku Blogging - Usaha anu diala blog 77% langkung patalimarga jeung 97% langkung seueur tautan tibatan anu henteu.
  2. Anggo Média Sosial pikeun nyetir Lalu Lintas - 2.03 miliar pamaké média sosial masihan bisnis saluran anyar anu luar biasa pikeun nyetir patalimarga jeung milarian palanggan énggal.
  3. Anggo SEO pikeun Dipendakan Online - 93% pangalaman online mimitian ku mesin #search. Upami anjeun leres ngaoptimalkeun situs sareng kontén pikeun mesin pencari, anjeun bakal ningkatkeun réngking anjeun jeung meunang deui patalimarga.
  4. Ngungkit Pamirsa Anu Sésa - Usaha ningali a 6-ka-1 balik deui nalika aranjeunna tiasa mendakan sareng ngiringan pemirsa anu relevan dina situs sanés.
  5. Nyiptakeun Retargeting sareng Iklan Online PPC - Anu datang deui nyaéta 70% leuwih gampang ngarobih dina situs anjeun.
  6. Lalu Lintas Langsung nganggo Telepon-To-Aksi - 70% tina usaha teu ngagaduhan seruan-to-aksi penting dina halaman halaman na.
  7. Nyiptakeun Nilai ku Nawaran Eusi - Premium # kontén ngahasilkeun 3 kali langkung seueur kalungguhan salaku pamasaran outbound tradisional sareng harga 62% kirang.
  8. Ngarobih Pangunjung ku Halaman Pendaratan - 56% sadaya klik halaman wéb diarahkeun ka halaman internal, sanés halaman halaman.
  9. Anggo Bentuk Opt-In kanggo Ningkatkeun Konversi - Usaha sareng milih # bentuk tiasa ningkatkeun tingkat konvérsi ku 1000% atawa leuwih!
  10. Anggo Bukti Sosial pikeun Nyiptakeun Kapercayaan - Customer #reviews tiasa ningkatkeun efektivitas pamasaran ku 54% margi 88% jalma percanten ka #reviews ku palanggan sanés sapertos aranjeunna percanten kana saran ti kontak pribadi.
  11. Anggo Manajemén Hubungan Palanggan pikeun Ngalacak Anjog - CRM tiasa ningkatkeun pendapatan ku 41% per jalma penjualan nalika digunakeun pikeun ngalacak sareng ngamumule ngarah.
  12. Kirim Email pikeun Nutup Penjualan Langkung Raos - Unggal $ 1 anu dianggo dina pamasaran email gaduh rata-rata pangasilan $44.25!
  13. Siapkeun Automation Marketing - ngajadikeun otomatis dina nurturing kalungguhan prosés ngahasilkeun a 10% atanapi kanaékan anu langkung ageung dina pendapatan ngan 6-9 bulan.
  14. Ngadamel Eusi Terpokus Penjualan - 61% tina jalma leuwih condong mésér ti perusahaan anu nganteurkeun # kontén.
  15. Anggo Analytics pikeun Milarian Saluran Top - +50% tina usaha hese pikeun kagiatan pamasaran atribut langsung kana hasil pendapatan.
  16. Gaduh Dukungan Palanggan Anu Heboh - 65% konsumén ngantunkeun langkung a layanan palanggan goréng tunggal pangalaman!
  17. Nyiptakeun Koméntar dina Média Sosial - 53% tina jalma anu nuturkeun mérek dina média sosial leuwih satia pikeun mérek éta.
  18. Ganjaran Palanggan Satia - Éta waragad kali 5 langkung pikeun kéngingkeun palanggan énggal tibatan éta ngajaga anu aya. Kusabab kitu éta penting pisan pikeun anjeun ganjaran konsumén satia anjeun ngajaga aranjeunna datang deui pikeun langkung seueur.
  19. Anggo Personalisasi pikeun Ngiringan Dursasana - Usaha ningali paningkatan 20% dina penjualan kalayan pangalaman pribadi sareng saran ka masihan palanggan eusi sareng produk anu aranjeunna pikahoyong.
  20. Anggo Alat Survey & Eupan Balik - Éta peryogi 12 pangalaman palanggan positip kanggo ngadamel kanggo hungkul 1 négatip pangalaman. Ngumpulkeun eupan balik bakal ngabantosan ngaleungitkeun kasempetan tina pangalaman palanggan anu goréng.
  21. Kumpulkeun Ulasan & Kasaksian - Panilitian nunjukkeun yén70% tina pamakéna tingali produk #reviews sateuacan mésér. Nanyakeun konsumén pikeun ulasan dina waktos anu pas, bakalan jadian pangacara brand yen narik jalma anyar.

Daptar pariksa Marketing Inbound

5 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.