Keluhan Nu # 1 Ngeunaan Pemasaran Inbound

pamasaran inbound

Sakali unggal bulan kapayun, urang ngadangu keluhan anu sami ti prospek anu damel sareng agénsi pamasaran inbound sareng klien anu damel sareng kami pamasaran inbound usaha. Henteu kakantun yén keluhan ieu mangrupikeun salah sahiji anu kuring badé damel sareng agénsi kami upami kuring henteu ngartos kumaha pamasaran inbound leres-leres digawé.

Keluhan: Kami henteu kéngingkeun usaha tina halaman wéb kami.

Aya masalah anu serius dina industri pamasaran inbound dina cara dijelaskeun sareng kumaha pamasaran inbound saleresna jalan. Gagasan yén netepkeun ayana wéb bakal ngarobah halaman wéb anjeun kana mesin dimana prospek saatos prospek bakal mendakan anjeun dina milarian atanapi sosial, maca bahan anjeun, sareng langsung ngeusian formulir dina halaman wéb anjeun sanés kanyataanna. Éta nurun tina kumaha jalanna, tapi seuseueurna bisnis henteu pernah nyandak rute ieu.

Prospék Paripolah

Hayu urang bahas kabiasaan mésér, munggaran. Kami parantos nyerat ngeunaan momen-mikro sareng perjalanan palanggan sateuacan sareng Abdi nyorong anjeun kanggo maca tulisan. Kanyataanna nyaéta jalma henteu mendakan anjeun dina hasil teangan, didatangan halaman bumi anjeun, sareng mésér jasa anjeun kalayan saderhana éta. Nyatana, data anu disayogikeun ku Cisco nunjukkeun yén bisnis rata-rata gaduh langkung ti 800 perjalanan anu béda (punten baca ebook anu kami tulis ngeunaan ieu).

Upami anjeun perusahaan jasa (sapertos agénsi kami), kieu kumaha perjalanan mésér sering dianggo:

  1. Kecap Sungut - Klién sering nyebatkeun kami ka batur sapagawean nalika aranjeunna nuju milarian bantosan anu tiasa kami sediakan.
  2. neangan - prospek milarian online pikeun bisnis anjeun sareng mendakan halaman wéb anjeun sareng sosial.
  3. website - prospek éta didatangan halaman wéb kami. Aranjeunna ningali kaahlian naon anu urang gaduh, sumber anu tiasa ngabantosan aranjeunna nyandak kaputusan, tim anu bakal dianggo, sareng kredensial atanapi palanggan naon anu parantos urang laksanakeun.
  4. eusi - prospek maca eusi anjeun sareng bahkan tiasa ngaunduh atanapi nyungkeun inpormasi tambihan.
  5. ngiringan - prospek éta kadang-kadang nyambung sareng urang sosial, ningali jenis padamelan anu urang lakukeun, naros ka jalma dina jaringan kami kumaha urang damel sareng naha urang tiasa méréskeun masalah aranjeunna.
  6. ngalanggan - sababaraha kali prospek henteu dina posisi mésér, tapi aranjeunna nuju ngalakukeun panilitian sareng ngarah ngalanggan buletin anjeun pikeun tetep kontak sareng tuang ku nasihat anu berharga.
  7. papanggih - prospek éta ngahubungkeun sareng urang ngalangkungan Kecap Sungut sambungan pikeun kéngingkeun perkenalan pribadi. Saatos rapat, aranjeunna nangtoskeun naha aranjeunna percanten ka kami atanapi urang ngamimitian ngalakukeun bisnis.
  8. Atawa Kontak - kadang-kadang prospek ngahubungi kami langsung ngalangkungan email atanapi telepon pikeun nyetél rapat sareng kami.

Dibikeun prosés éta, naha anjeun ningali dimana pamasaran inbound pas sareng naon anu leres-leres nyayogikeun bisnis anjeun? Éta corong anu béda tibatan situs pamasaran inbound anu sering dibagi, nyaéta:

  1. neangan - pikeun topik sareng mendakan situs anjeun rengking.
  2. download - ngadaptar sareng ngunduh jaminan.
  3. deukeut - kéngingkeun usulan sareng tanda.

ROI Pamasaran asup

Kusabab rentang kabiasaan ieu, anjeun tiasa ningali kumaha sesahna pikeun atribut pamasaran inbound anjeun kana penjualan sareng strategi marketing anjeun sadayana? Upami anjeun ngagaduhan tim penjualan anu kaluar, ampir unggal jual diartikeun ka tim éta - utamina upami aranjeunna ngalaman sareng parantos ngasuh hubungan sareng prospek anu anjeun pikahoyong bisnis.

Patarosan pikeun pamasaran inbound kedah kalebet:

  • Nalika anjeun nutup prospek, naha aranjeunna didatangan situs anjeun dina prosés penjualan?
  • Nalika anjeun nutup prospek, naha aranjeunna daptar pikeun buletin?
  • Nalika anjeun nutup prospek, naha aranjeunna unduh atanapi ngadaptar kanggo kontén?
  • Nalika anjeun nutup prospek, naha aranjeunna neangan pikeun anjeun online?

Sanés anjeun tiasa ngajantenkeun sadayana penjualan kana kunjungan pamasaran inbound na, tapi henteu panginten éta henteu mangaruhan kana siklus penjualan mangrupikeun kalepatan anu teu disayogikeun. Ieu sababaraha statistik ti salah sahiji klien kami anu panasaran:

Statistik asup

Statistik ieu nyaring bot naon waé atanapi bot bot hantu sareng nyayogikeun gambar sataun langkung sataun pikeun halaman wébna analytics. Taun kamari ngagaduhan halaman wéb anu lambat sareng saleresna ngagaduhan sababaraha unsur rusak… musibah pikeun perusahaan téknologi. Aranjeunna kapendak dina 11 hasil teangan di luar nami perusahaan nyalira, 8 diantarana dina kaca 2. Bahkan nami perusahaanna dicampur sareng sababaraha perusahaan anu namina sami. Ayeuna aranjeunna mendominasi halaman hasil search engine.

Ayeuna Google gaduh profil perusahaan lengkep anu ditayangkeun, profil sosial na ditampilkeun, sareng pedaran perusahaan anu diperpanjang sareng sublink dina halaman hasil search engine. Aranjeunna pangkat pikeun 406 kecap konci anu béda, 21 dina kaca 1, 38 dina halaman 2 sareng sésana ti éta teras-terasan kéngingkeun daya tarik nalika ngawangun otoritas kalayan milarian organik.

Kumaha Anjeun Ngabantosan?

Pamasaran inbound sanés pendekatan hands-off pikeun bisnis.

  • Naha karyawan anjeun ngamajukeun kontén online?
  • Naha anjeun nyungkeun bantosan hubungan masarakat pikeun ngamajukeun stratégi online?
  • Naha anjeun mayar promosi kontén online?
  • Naha tim penjualan anjeun ngamangpaatkeun kontén pikeun ngabantosan nutup prospekna?
  • Naha tim penjualan anjeun nyayogikeun tanggapan kana kontén anu bakal ngabantosan atanapi eusi anu henteu ngabantosan?

Saur kuring perusahaan leres-leres kacangan nalika aranjeunna gaduh puluhan padamel sareng teu aya anu ngamajukeun eusi perusahaan diinvestasikeun. Advokasi penting pisan nalika anjeun terus mekarkeun jangkauan anjeun. Upami kuring ningali babaturan atanapi batur sapagawean ngamajukeun bisnisna sareng kuring dina tahap kaputusan, kuring leres-leres badé parios naon anu ditawarkeunana.

conclusions

Inbound Marketing sanés pilihan deui. Kami nembe nganjang sareng prospek anu parantos iklan tanpa halaman wéb salami 15 taun online sareng aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén unggal taun biaya per timah naek sareng tingkat nutup na teras turun. Jalma-jalma ragu-ragu pikeun ngalakukeun bisnis sareng aranjeunna sabab teu gaduh ayana wéb. Ayeuna aranjeunna naroskeun ka kami kumaha aranjeunna tiasa make up pikeun anu leungit taun éta aranjeunna henteu investasi. Aranjeunna nyarios yén aranjeunna bakal éléh ku pesaing anu gaduh situs hébat, ngadominasi hasil teangan, sareng terlibat dina média sosial.

Jawaban pondok: Aranjeunna henteu tiasa bersaing ayeuna.

Tapi aranjeunna tiasa nanem modal dina pamasaran inbound ayeuna anu bakal ngahasilkeun momentum, hayu aranjeunna nutup langkung seueur penjualan ayeuna ku kontén anu berwibawa, sareng teraskeun ngadorong perhatian sareng kasadaran kana merk online na. Pasti, lead goréng bakal datang ngaliwatan mimitina, tapi antukna aranjeunna bakal nutup langkung seueur ngawujud, nyandak kirang waktos, sareng ngahémat hiji ton artos.

Éta henteu janten perdebatan naha henteu pamasaran inbound jalan. Unggal perusahaan utama nanem modalkeun langkung seueur kana konténna, pamilarian sareng stratégi sosial nalika aranjeunna teras-terasan ningali pengembalian investasi. Argumenna kumaha anjeun ngitung sareng atribut pangunjung kana investasi éta.

Upami anjeun parantos nanem modal pamasaran inbound sareng ningali aliran anu goréng atanapi kualitas anu goréng, naha anjeun merhatoskeun inpormasi sanés?

  • Sabaraha prospek anu ngadatangan situs anjeun saprak nerapkeun strategi pamasaran inbound anjeun?
  • Sabaraha prospek ngadaptarkeun buletin anjeun saprak nerapkeun strategi pamasaran inbound anjeun?
  • Sabaraha prospek diunduh atanapi didaptarkeun pikeun kontén saprak nerapkeun strategi pamasaran inbound anjeun?
  • Sabaraha prospek neangan pikeun anjeun online saprak nerapkeun strategi pamasaran inbound anjeun?
  • Sakumaha ageung anjeun jualan nutup saprak nerapkeun strategi pamasaran inbound anjeun?
  • Sabaraha lami anjeun siklus penjualan saprak nerapkeun strategi pamasaran inbound anjeun?

Pamasaran inbound gaduh pangaruh démo kana penjualan umum sareng pamasaran unggal perusahaan di unggal industri. Tapi éta henteu tiasa dianggo dina vakum, éta tiasa dianggo babarengan sareng strategi penjualan sareng pamasaran anjeun anu sanés. Pikeun maksimalkeun pungsi ROI, anjeun kedah bakti sareng damel pikeun mastikeun anjeun ngawangun momentum sareng otoritas di industri anjeun. Tumuh pamiarsa anjeun, numuwuhkeun jaringan anjeun, ngembang sareng ngabagi sareng sosial anjeun… sadayana ieu peryogi waktos sareng usaha anu luar biasa.

Kuring henteu ngical program anu kuring henteu percanten. Kuring ngajual sistem anu parantos ningkatkeun jangkauan sareng pendapatan kami sareng agénsi salami 7 taun. Sareng kami parantos ngalakukeun hal anu sami pikeun puluhan perusahaan pamasaran sareng téknologi. Sing saha anu ngahargaan nilaina sareng usaha jangka panjang leres-leres ngaku hasilna.

Industri urang (kalebet agénsi urang) kedah ngalakukeun padamelan anu langkung saé pikeun ngadidik palanggan sareng nyayogikeun sadaya statistik anu nyayogikeun yén inbound investment mangrupikeun investasi anu pangsaéna anu tiasa dilakukeun ku palanggan dina usaha pamasaranna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.