24 Tip Inbound Marketing Pro pikeun Marketing E-commerce Eusi

tip pamasaran asup

Jalma-jalma di ReferralCandy parantos ngalaksanakeunnana deui sareng kompénium ieu naséhat pamasaran asup pikeun pamasaran eusi e-commerce dina infographic. Kuring resep format ieu aranjeunna ngahiji… mangrupikeun daptar cek anu hébat sareng format anu gampang ngamungkinkeun para pemasar pikeun nyeken sareng nyandak sababaraha strategi anu hébat ogé naséhat ti sababaraha ahli industri pangsaéna di ditu.

Ieu 24 Tip Juicy pikeun Eusi Niaga E-commerce ti Inbound Marketing Professional:

  1. Ngawangun hubungan anu kuat sareng pemirsa
  2. Ngahijikeun salaku bagian tina pangalaman pangguna anu hébat
  3. Kenalan pembeli anjeun ngalangkungan média sosial
  4. Mutuskeun naon anu anjeun hoyongkeun rasakeun
  5. Identipikasi topik anu ngahibur atanapi ngabantosan
  6. Angkat eusi anu pikaresepeun anu ngabantosan ngarengsekeun masalahna
  7. Entong ngompa kontén, ngompa karep
  8. Kengingkeun panyipta kontén dimodalan dina nyiptakeun eusi
  9. Dimimitian ku tamu posting
  10. Kalebet buktina sosial
  11. Tulis dina prosés 2 léngkah (panilitian, teras nyerat)
  12. Tulis dina basa pemirsa anjeun
  13. Coba tulisan jangka panjang
  14. Anggo visuals sareng nahan (kuring henteu yakin ngeunaan anu ieu)
  15. Ngarecah masalah rumit sareng sacara visual nunjukkeun konsép kalayan infografis
  16. Milarian topik anu tiasa dipromosikeun
  17. Larapkeun 5 prinsip pikeun promosi eusi (rencana, segmen, ngungkit, kalibet sareng ngajadikeun otomatis)
  18. Ngawangun basis kipas
  19. Laksanakeun pamasaran email
  20. Nitenan hirarki métrik
  21. Otomatiskeun laporan khusus kalayan ukur métrik khusus anu anjeun paduli
  22. Mantau waktos cicing
  23. Ngan terus-terusan ngalakukeun sababaraha kali
  24. Eusi ulang

24-juicy-tips-ecommerce-content-marketing-inbound-pro-590d

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.