Ékosistem Pemasaran Kalebet

ékosistem pamasaran asup

Posisi tina DK New Media anu kalolobaanana éta mangrupikeun agénsi pamasaran asup. Kami resep istilahna pamasaran inbound kusabab éta nekenkeun kanyataan yén fokus kami nyaéta narik lead sareng ngajantenkeun aranjeunna janten palanggan. Perusahaan SEO sering difokuskeun kana pangkat. Perusahaan sosial sering difokuskeun kana pamirsa anu langkung ageung. Agénsi sering difokuskeun kana desain. Kami fokus kana hasil bisnis… sareng tiasa ngamangpaatkeun SEO, sosial, email, mobile, video, desain atanapi strategi sanés anu ngadorong prospek kana lead sareng ngarah kana konsumén.

pamasaran inbound bisa disada siga jargon pamasaran, tapi kuring resep éksprési sareng éta ngabandingkeun kana strategi pemasaran kaluar. Jalma-jalma di Konsultasi Volinsky parantos mendesain infographic anu hébat anu ngagambarkeun ékosistem strategi inbound marketing anu épéktip:

ékosistem pamasaran asup 950px

One comment

  1. 1

    Abdi resep infographic ieu! Éta pisan pencét kuku dina sirah. Sigana urang nempo bisnis urang ngaliwatan dua lensa. Kami gaduh lensa corong penjualan anu fokus kana dolar handap sareng aliran timah ngalangkungan modél bisnis urang.

    Teras anjeun gaduh "Ékosistem Pemasaran" ieu - anu leres-leres katingali sapertos top-view tina corong - bédana nyaéta yén pamasar fokus kana tingkat konvérsi tina eusi anu diterbitkeun sareng milarian nempatkeun kontén anu ngagaduhan nilai anu paling tinggi. . Janten urang ngadamel sababaraha eusi kalayan daya tarik anu lega pikeun lapisan luar / atmosfir sareng laun-laun janten langkung spésifik sareng kontén anu urang jiptakeun nalika urang langkung terang ngeunaan jalma anu ngonsumsi éta, nalika aranjeunna hijrah ka tengah.

    Éta ngan ukur prosés lisan tina poto cemerlang ieu 🙂 Bener pisan resonates.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.