Inbound Marketing sareng Corong Penjualan Anyar

corong penjualan online

Nalika kuring nuju siap nyarios di Cincinnati minggu ieu, kuring hoyong nyayogikeun visual anu saé anu nyarios kumaha pamilarian sareng média sosial parantos ngarobah prosés penjualan. Kieu anu disebatna mah Corong Penjualan Anyar:

Baheula éta para pemasar ngadalikeun mérek sareng olahtalatah online, meryogikeun konsumén sareng usaha pikeun nonton démo, ningali inpormasi brosur sareng pamustunganana nyarios ka salesperson. Dina waktos éta, aranjeunna henteu nyandak kaputusan pameseran. Tukang jual tiasa janten épéktip pisan dina ngahangkeutkeun prospek sareng nutup penjualan.

Ku mecenghulna média sosial sareng mesin pencari, konsumén sareng usaha henteu adil néangan… Aranjeunna ayeuna renéangan. Ieu ngandung harti yén prospekna aya bekel sareng perusahaan, produk anjeun, jasa anjeun, kumaha bagja konsumén anjeun sareng anjeun, bahkan mungkin ngagaduhan kaputusan. saencan aranjeunna malah nyambung sareng juragan anjeun.

Ngartos ieu kritis upami anjeun hoyong sacara efektif ngahasilkeun kalungguhan pamasaran inbound:

  1. Salah sahiji kasalahan anu langkung umum anu kuring tingali nyaéta perusahaan anu ngaluncurkeun mega-situs anu ngagaduhan seueur inpormasi anu ngamungkinkeun para nasabah poténsial pikeun ngabatalkeun anjeun. Nyederhanakeun situs anjeun, saderhana olahtalatah anjeun sareng kéngingkeun jalma-jalma ngagaduhan panasaran pikeun ngahontal telepon, ningali démo atanapi ngunduh whitepaper.
  2. Upami anjeun nyayogikeun langkung jero kana penawaran anjeun ngalangkungan démo, whitepaper, atanapi studi kasus ... salawasna, salawasna, teraskeun pangunjung pikeun ngadaptar sateuacan ngaléngkah deui. Jalma-jalma biasa dagang inpormasi kontakna pikeun kéngingkeun inpormasi anu aranjeunna peryogikeun. Sareng anu ngalaksanakeun léngkah tambahan éta pantes dihubungi salaku kalungguhan anu mumpuni.
  3. Nyewa padamelan anu cerdas sareng bermotivasi tinggi. Dinten anu cheesy, salesman tekanan tinggi parantos lami. Nalika salesperson nyandak telepon, aranjeunna sering pendak sareng batur di ujung sanés anu parantos terang bisnisna. Kadang-kadang aranjeunna langkung ngartos tibatan juragan éta! Kuring masih damel sareng perusahaan sareng milarian telepon penjualanna salaku ahli masalah, kadang éta sadayana bédana.
  4. Ngungkit téknologi pikeun maksimum na. Upami anjeun ngartos kumaha pangunjung napigasi dugi ka situs anjeun, anjeun tiasa nerapkeun olahtalatah khusus pikeun aranjeunna. Upami éta milarian, kecap konci anu béda dina kampanye anu béda kedah ngahasilkeun béda-to-action sareng halaman badarat. Upami éta Twitter, anjeun panginten hoyong langkung seueur paguneman. Upami éta LinkedIn, pendekatan anu langkung propésional. Kalayan kamajuan VOIP sareng telepon, dimungkinkeun pikeun ngiringan telepon anu béda tina sumber anu sanés.

Sahenteuna, mimitian visualisasi sareng lacak sadaya jalur anu béda-béda ku prospek kana bisnis anjeun. Naha éta rujukan atanapi pariwara bayar-per-klik, anjeun kedah gaduh jalur pikeun kalibet pikeun memaksimalkeun tingkat konvérsi.

2 Komentar

  1. 1

    "Minimal, mimitian visualisasi sareng lacak sadaya jalur anu béda-béda ku prospek kana bisnis anjeun"

    Sumberdaya naon anu anjeun anggo pikeun ngalakukeun ieu? Google Analytics? Radian6? Visistat? Kuring milari langkung seueur cara pikeun ngalacak.

    Thanks!

    • 2

      Hai Arik,

      Dimimitian ku Analytics mangrupikeun léngkah anu hébat pikeun ningali sumber naon anu nyayogikeun pangunjung kana situs anjeun. Id langkung saé ngalakukeun sababaraha analisa dimana langkung seueur kantong patalimarga anu aya hubunganana - anu tiasa dilakukeun ngalangkungan sababaraha panalitian pamilarian (ngan ukur nuturkeun saha anu pangkat pikeun kecap konci!).

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.