Pamasaran Outbound anjeun Kurang Épéktip tanpa Upaya Inbound

lawan

Upami anjeun kantos maca blog kuring, anjeun bakal terang éta kecap lawan sering ngirimkeun kuring ka amarah buta. Jalma-jalma di SoftwareAdvice ngirimkeun tulisan anu lengkep, Inbound vs Outbound Marketing: A Primer pikeun Newbies atanapi Switchers.

Pitunjuk ngalakukeun padamelan anu saé pisan pikeun ngalangkungan stratégi, bédana, komo alat tina strategi inbound sareng strategi outbound. Pantes pisan dibaca janten buka parios éta. Ieu salah sahiji grafik:

taktik pamasaran

Outbound kurang efektif tanpa Inbound

Kami damel sareng organisasi anu ngamimitian alit dugi ka perusahaan perusahaan. Teu aya pengecualian pikeun aturan ieu anu kuring bagikeun:

Marketing outbound kirang épéktip tanpa strategi marketing inbound

Naha anjeun tiasa ngalakukeun telepon séran sareng sacara pribadi ngadamelan hubungan (kaluar) sareng kéngingkeun penjualan? Tangtosna! Kuring henteu nyatakeun yén outbound henteu épéktip upami henteu aya strategi anu asup, kuring nyatakeun yén éta kurang éféktif.

Naon saur anjeun hal anu mimiti dilakukeun ku konsumén atanapi prospek bisnis saatos diajar ngeunaan bisnis anjeun ngalangkungan surat langsung, telepon tiis, atanapi kunjungan? Nyatana, naon anu anjeun pikirkeun aranjeunna lakukeun nalika diajar ngeunaan bisnis anjeun ngalangkungan surat langsung, telepon tiis, atanapi kunjungan?

Anjog Outbound anjeun nalungtik anjeun online!

Milarian Google saderhana pikeun milarian situs anjeun sareng ngémutan eusi anjeun bakal sering nuturkeun sauran anu tiis. Teras aranjeunna angkat ka LinkedIn sareng marios idéntitas anjeun sareng naha anjeun henteu katingali sah atanapi henteu. Terus aranjeunna ngahontal kaluar liwat média sosial kana jaringan dipercaya aranjeunna sareng naroskeun, Naha aya anu kantos damel sareng jalma-jalma ieu?

Sareng éta mangrupikeun waktos anu kritis naha tim luar anjeun kedah nyéépkeun sababaraha kunjungan pikeun ngamumulé kalungguhan, nerapkeun tekanan anu pikaseurieun pikeun nutup penjualan, atanapi kaleungitan anjeun ka pesaing anu nuju damel langkung saé kalayan pamasaran inbound na.

Urang nembé ngabagi naon CMOs milari ti agénsi na, sareng dua aspek nya éta pangaweruh jeung bantuan. Upami perusahaan, produk, atanapi jasa anjeun henteu diwakilan dina milarian, média sosial, sareng ngalangkungan anu kuat perpustakaan eusi, Kasempetan anjeun pikeun nutup jual ngaleutikan.

Langkung parah, upami pesaing anjeun tiasa diwakilan, ayeuna anjeun ngagaduhan prospek panas anu badé ngamimitian balanja. Sareng nalika aranjeunna marios posisi luar biasa saingan anjeun sareng kapamimpinan di rohangan éta, aranjeunna bakal ngagaduhan mamang ngeunaan naha aranjeunna tiasa nganggo jasa anjeun.

Sareng Outbound ningkatkeun usaha asup

Kuring badé nambihan permata anu sanés di dieu ... inbound langkung éfisiénna sareng pamasaran outbound, ogé! Naha anjeun kantos nelepon prospek anu diunduh sababaraha item, aktip muka sareng ngaklik buletin email anjeun sareng ngadatangan situs anjeun sacara berkala?

Sanés lawan, dulur-dulur! Usaha pamasaran outbound anjeun bakal sacara dramatis bakal ningkat sareng strategi marketing inbound anu luar biasa. Sareng strategi pamasaran inbound anjeun bakal ningkat nalika anjeun nganggo data éta pikeun BBM strategi marketing outbound anjeun.

2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun kana elmuna. Inbound atanapi outbound, pamasaran mangrupikeun bagian penting tina sadaya bisnis sareng tanpa éta anjeun nangtung di mana waé dina média.

  2. 2

    Inbound parantos aya di dinya pikeun sababaraha waktos urang ngan henteu ngakuan éta kusabab pentingna masihan ka pamasaran luar. Kusabab Internét parantos seueur di unggal rumah tangga, sesah pikeun nolak jangkauan sareng dampak pamasaran inbound.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.