Nyiptakeun Halaman Wéb Inbound Kanggo 2014

nyiptakeun halaman wéb asup

Unggal minggu dina Tepi Radio Wéb podcast, Erin sareng kuring nekenkeun yén kasalahan anu dipiboga ku seueur perusahaan nyaéta aranjeunna yakin situsna mangrupikeun brosur online tibatan anu hirup, juragan napas anu hirup. Nalika situs anjeun ngahasilkeun kontén hébat anu anyar, sering sareng relevan ... anjeun ngawangun momentum sareng bantosan jalma pikeun percanten ka anjeun sareng produk atanapi jasa anjeun.

Éta ogé penting pikeun dicatet yén kuring henteu percanten asup mangrupakeun gaganti pikeun kaluar strategi penjualan sareng pamasaran. Seueur perusahaan saling ngaduakanana tapi nalika aranjeunna damel babarengan, éta hal anu saé!

Ieu hiji infographic ti Suyati dina pamasaran inbound, ngeunaan naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun mastikeun halaman wéb anjeun ngagulung dina taun ayeuna:

  • Personas personas pikeun mutuskeun kumaha anjeun bakal kalibet sareng unggal jinis pangunjung.
  • Eusi snackable vs eusi premium pikeun gampang dicerna.
  • Strategi promosi kalayan SEO, PPC, Blog, Média Sosial, Ujang Webinar.
  • Nelepon-Ka-Aksi (CTAs) pikeun ngajalankeun datang langkung jero kana halaman badarat.
  • badarat Kaca pikeun ngajalankeun konversi.
  • Kalungguhan Nurturing pikeun panduan tamu janten pelanggan.

Pastikeun pikeun ngadaptarkeun kursus kacilakaan kami dina Marketing inbound dina tab kénca, éta kursus 5 minggu anu ngaléngkah anjeun ngalangkungan sagala aspek stratégi pamasaran inbound anu suksés.

Infographic-Nyiptakeun-Inbound-Website-2014

panyingkepan: Suyati mangrupakeun pasangan urang di Highbridge - aranjeunna parantos ngabantosan kami dina sababaraha hal sareng gaduh alat anu saé pikeun produksi kontén sareng manajemén prosés anu disebat Voraka yén urang bakal nyerat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.