5 Tip Pikeun Ningkatkeun Pangalaman Email Liburan anjeun di 2017

Pangalaman Koropak Surélék

Mitra kami di 250ok, platform kinerja email, babarengan jeung Hubspot jeung Bagan Surat parantos nyayogikeun sababaraha data penting sareng varian sareng dua taun terakhir data pikeun Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén.

Pikeun masihan anjeun naséhat anu paling saé, Joe Montgomery ti 250ok ngagabung sareng Courtney Sembler, Profesor Koropak di HubSpot Academy, sareng Carl Sednaoui, Diréktur Marketing sareng Co-Founder di MailCharts. Data email anu kalebet asalna tina analisis MailCharts pikeun email pangecér luhur 1000 (IR1000) anu kalebet "Hideung Jumaah" atanapi "Cyber ​​Monday" dina baris poko.

Aranjeunna parantos nyimpulkeun yén anjeun tiasa ningkatkeun pangiriman email sacara umum, email muka, sareng tingkat pameseran email ku mastikeun lima strategi ieu dikaluarkeun dina usum liburan ieu:

  1. Frékuénsi Email - Pasang heula pangalaman palanggan sareng pertimbangkeun naroskeun upami aranjeunna hoyong nampi paningkatan volume email nalika liburan. Ngalakukeun kitu tiasa ngirangan daptar liburan terkenal sareng ngajalankeun kasatiaan merek anu langkung kuat.
  2. Ngalegaan Kaping Anjeun - Survei panganyarna ku RetailMeNot ngalaporkeun 45% palanggan ngarencanakeun ngamimitian balanja liburan sateuacan Nopémber. Pertimbangkeun ngalegaan penerbangan kampanye dina dua arah; mimitian tadi, lumpat langkung lami.
  3. Desain Hadé - Visual anu kuat sareng jelas CTA mangrupikeun konci pikeun email anu ngarobah. Salaku tambahan, pastikeun surélék anjeun damel di sadaya platform sareng alat anu dianggo ku konsumén sateuacan pencét.
  4. auténtikasi - Numutkeun laporan Online Trust Alliance anu dirilis Juni 2017, satengah tina 100 pangecér AS luhur, sareng sapertilu ti 500 top henteu ngagaduhan oténtikasi email sareng kaamanan anu leres. Entong ngantep phishing serangan ngarusak libur.
  5. Nelepon ka Aksi - Ménta palanggan pikeun nambihan naon anu aranjeunna hoyong mésér ti anjeun kana karanjangna - ieu bakal ngirangan gesekan nalika frenzy Jumaah Hideung / Cyber ​​Senén. Ajak konsumén kalayan barang dina karinjangna pikeun mayar pikeun ngaku diskon liburan anjeun atanapi tawaran.

Ieu infographic lengkep, Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Monday Inbox Experience.

Pangalaman Koropak Hideung Jumaah Cyber ​​Senén 2017

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.