InboxAware: Email Inbox Placed, Deliverability and Reputation Monitoring

Pangiriman Email InboxAware, Pangimeutan Penempatan Koropak, Manajemén Reputasi

Ngirimkeun email kana koropak teras janten prosés anu matak pikasieuneun pikeun usaha sah nalika spammers teras-terasan nyiksa sareng ngarusak industri. Kusabab éta gampang pisan sareng murah ngirim email, spammers ngan saukur tiasa ngaluncatan tina jasa ka jasa, atanapi bahkan skrip anu dikirimkeun nyalira ti sérver kana sérver. Panyadia ladénan Internét (ISP) dipaksa pikeun ngoténtikasi pangirim, ngawangun réputasi pikeun ngirim alamat IP sareng domain, ogé ngalakukeun pamariksaan dina unggal tingkat email pikeun nyobaan néwak palaku.

Hanjakalna, ngalangkungan ati-ati, usaha sering mendakan diri dina algoritma sareng emailna dialihkeun langsung kana saringan sampah. Nalika dialihkeun ka folder sampah, email sacara téknis dikirimkeun sareng; Hasilna, perusahaan henteu sadar kana kanyataan yén palangganna henteu kantos nampi pesen aranjeunna. Sanaos pangiriman biasana langsung dikaitkeun kana kualitas panyadia layanan email anjeun, pangiriman ayeuna gumantung murni kana algoritma.

Henteu paduli naha anjeun parantos ngawangun jasa anjeun nyalira, aya dina alamat IP anu dibagi, atanapi alamat IP khusus ... penting pisan pikeun ngawaskeun panempatan koropak anjeun. Sareng, upami anjeun badé hijrah ka panyadia ladénan anyar sareng pemanasan alamat IP, monitoring pancen mangrupikeun prosés kritis pikeun mastikeun pesen anjeun ditingali ku palanggan anjeun.

Pikeun ngawaskeun leres naha emailna parantos asup kana koropak tibatan folder sampah, anjeun kedah nyebarkeun daptar siki palanggan ngalangkungan ISP. Ieu ngamungkinkeun para pemasar email pikeun monitor panempatan koropak teras ngungkulan masalah dina tingkat auténtikasi, tingkat reputasi, atanapi tingkat email pikeun ngaidentipikasi naha emailna tiasa dialihkeun ka folder sampah.

Platform Pangiriman InboxAware

InboxAware ngagaduhan sadaya fitur konci anu diperyogikeun pikeun ngawaskeun koropak koropak email anjeun, reputasi, sareng kasadiaan ngirimkeun:

  • Pangimeutan Reputasi Email - Kéngingkeun katenangan ku gera otomatis sareng monitoring ambang. Atur ambang panarimaan anjeun sareng hayu urang waspada nalika aya anu katingali lepat.
  • Tés Daptar Kelor - dimodelkeun saurna prakték pangsaéna anu dianggo ku ahli emailing, monitoring panempatan koropak InboxAware ngamungkinkeun para pemasar email pikeun ngaidentipikasi sareng ngungkulan saringan auténtikasi sareng sarap spam anu tiasa ngeureunkeun email anjeun sateuacan pencét ngirim.
  • Ngalaporkeun Deliverability - InboxAware nyayogikeun pangguna pandangan anu transparan sareng mikroskopis sadaya data emailna, anu tiasa disaring sareng dibedah tanpa diekspor kana laporan anu hungkul.

InboxAware ngamungkinkeun anjeun ngaréka dasbor anjeun nyalira ku milih tina sababaraha widget ngalaporkeun sareng ngatur éta kalayan fungsina sered-na-teundeun saderhana. Widget widget interaktif aranjeunna seueur ngawas kinerja email anjeun ngalangkungan sababaraha indikator.

Pesen Demo InboxAware

Panyingkepan: Kami nganggo panumbu kakait dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.