Ningkatkeun Lalu Lintas Blog ku Ngahirupkeun deui Tulisan Blog Baheula

Sanaos kuring caket kana 2,000 tulisan blog dina Martech Zone, éta henteu hartosna yén sadaya kerja keras anu kuring tuang dina unggal pos diakui. Sababaraha jalma sadar éta, tapi éta is mungkin pikeun ngahirupkeun deui tulisan blog lami sareng kéngingkeun patalimarga énggal.

seopivot.pngMinggu ayeuna produk anyar pencét pasar anu luar biasa pikeun ngahudangkeun deui tulisan blog lami. (Éta ogé tiasa dianggo dina halaman wéb, tangtosna). SEOPivot nganalisis halaman situs anjeun sareng nyayogikeun anjeun saran pikeun nerapkeun kecap konci pikeun panempatan mesin pencari anu langkung saé. Éta mangrupikeun produk anu saé sareng kuring nempatkeunana pikeun dianggo dina blog kuring nyalira.

keur $12.39, anjeun tiasa nganggo SEOPivot salami 1 dinten - langkung ti cekap waktos pikeun lebet kana 100 domain sareng kéngingkeun daptar komprehensif deui dugi ka 1,000 halaman sareng kecap konci sareng frasa. Anjeun bahkan tiasa ngaunduh hasilna ngalangkungan Excel Spreadsheet!

Kuring ngan saukur milah daptar dumasar Url sareng Rata-rata jilid ... éta perkiraan jumlah milarian kecap konci atanapi frasa anu ditangtoskeun. Teras kuring ngédit unggal halaman atanapi tulisan, nambihan kombinasi kecap konci dimana dimungkinkeun, sareng nyebarkeun deui tulisan. Éta saderhana sareng anjeun tiasa gaduh pangaruh anu signifikan dina patalimarga.

keyword-analysis.png

Mangrupikeun produk anu saé sareng cara anu saé pikeun ngahirupkeun deui sababaraha kontén lami anu parantos anjeun énergi nempatkeunana!

6 Komentar

  1. 1

    Kuring ogé ningali kana produk ieu. Nanging, kuring mikir yén anjeun tiasa kéngingkeun gambaran anu langkung saé ngeunaan kinerja halaman wéb anjeun nganggo analytics sareng mésér nyaring panilitian konci anjeun dina alat kecap konci adwords dina pertandingan anu pas. Nanging, saur kuring produk ieu cocog sareng anu gaduh blog anu ngan ukur hoyong mekarkeun daptar kecap konci sareng teu gaduh waktos kanggo ngalaksanakeun KPI ngalaporkeun kecap konci.

    • 2

      Kuring satuju: analisa kata konci, ngagorowok… AdWords hébat. Produk adina SEOPivot urang SEMRush seueur gunana ogé - khususna dina volume low, kecap konci buntut panjang. Adwords henteu kapake teuing nganggo volume rendah, istilah anu aya hubunganana tinggi kadang.

      Anjeun ngartos titik konci kuring - pikeun ngan saukur ngaoptimalkeun sababaraha tulisan kapengker sareng kéngingkeun paningkatan lalu lintas anu saé, ngunduh laporan SEOPivot gancang sareng gampang!

  2. 3

    Hatur nuhun pisan kanggo ulasan! Kami resep ningali yén alat kami gunana pikeun spesialis 🙂 Bakal tetep ngembangkeun jasa sareng ngarepkeun éta bakal langkung merenah sareng manpaat.

  3. 4

    Pos hébat. Naha anjeun kersa upami kuring nyerat sakedik tulisan dina blog pangunjung halaman wéb kuring ngeunaan ieu?

    Blog abdi masih anyar pisan janten kuring teras-terasan kéngingkeun langkung seueur kontén anu kualitasna.

    Pamiarsa kuring kuring yakin bakal nguntungkeun pisan tina inpormasi ieu. Kuring tangtos bakal ngaitkeun deui kana blog ieu
    salaku blog aslina dimana kuring ngagaduhan inpormasi.

  4. 5

    Hébat pos Douglas. Kalayan tren ayeuna dina ngarencanakeun deui eusi anjeun pastina aya payuneun kurva nunjukkeun anjeun nyerat tulisan ieu ampir 7 taun ka pengker. Kuring mendakan ahrefs mangrupikeun anu paling saé dina hiji larutan dinten ayeuna pikeun éksplorasi kata konci.

    • 6

      Leres pisan. Kuring henteu ningali nilai naon pikeun pemirsa urang dina gaduh tulisan anu lami, teu akurat dina situs. Kuring nyobian tetep saloba kuring tiasa mutahir. Kuring parantos nguping nanaon tapi hal anu hébat ngeunaan ahrefs!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.