Ningkatkeun Lalu Lintas Blog ku Ngahirupkeun deui Tulisan Blog Baheula

Sanaos kuring caket kana 2,000 tulisan blog dina Martech Zone, éta henteu hartosna yén sadaya kerja keras anu kuring tuang dina unggal pos diakui. Sababaraha jalma sadar éta, tapi éta is mungkin pikeun ngahirupkeun deui tulisan blog lami sareng kéngingkeun patalimarga énggal.

seopivot.pngMinggu ayeuna produk anyar pencét pasar anu luar biasa pikeun ngahudangkeun deui tulisan blog lami. (Éta ogé tiasa dianggo dina halaman wéb, tangtosna). SEOPivot nganalisis halaman situs anjeun sareng nyayogikeun anjeun saran pikeun nerapkeun kecap konci pikeun panempatan mesin pencari anu langkung saé. Éta mangrupikeun produk anu saé sareng kuring nempatkeunana pikeun dianggo dina blog kuring nyalira.

keur $12.39, anjeun tiasa nganggo SEOPivot salami 1 dinten - langkung ti cekap waktos pikeun lebet kana 100 domain sareng kéngingkeun daptar komprehensif deui dugi ka 1,000 halaman sareng kecap konci sareng frasa. Anjeun bahkan tiasa ngaunduh hasilna ngalangkungan Excel Spreadsheet!

Kuring ngan saukur milah daptar dumasar Url sareng Rata-rata jilid ... éta perkiraan jumlah milarian kecap konci atanapi frasa anu ditangtoskeun. Teras kuring ngédit unggal halaman atanapi tulisan, nambihan kombinasi kecap konci dimana dimungkinkeun, sareng nyebarkeun deui tulisan. Éta saderhana sareng anjeun tiasa gaduh pangaruh anu signifikan dina patalimarga.

keyword-analysis.png

Mangrupikeun produk anu saé sareng cara anu saé pikeun ngahirupkeun deui sababaraha kontén lami anu parantos anjeun énergi nempatkeunana!

6 Komentar

  1. 1

    Kuring geus pilari kana produk ieu ogé. Nanging, kuring nyangka anjeun tiasa nampi gambaran anu langkung saé ngeunaan kinerja situs wéb anjeun nganggo analitik sareng mésér pemurnian panalungtikan keyword anjeun dina alat kecap konci AdWords dina pertandingan pasti. Nanging, kuring nyangka produk ieu bakal cocog sareng anu gaduh blog anu ngan ukur hoyong dilegakeun daptar kecap konci sareng henteu gaduh waktos pikeun ngalaporkeun KPI panalungtikan keyword.

    • 2

      Kuring satuju re: analisis keyword, Shout… Adwords hébat. Produk adina SEOPivot SEMRush ogé mangpaat pisan - khususna dina volume rendah, kecap konci buntut panjang. Adwords henteu kapaké teuing pikeun volume anu rendah, istilah anu relevan kadang-kadang.

      Anjeun ngartos titik konci abdi - pikeun saukur optimizing sababaraha tulisan kaliwat tur meunangkeun nice kanaékan lalulintas, ngundeur laporan SEOPivot téh gancang jeung gampang!

  2. 3

    Hatur nuhun pisan pikeun ulasan! Kami resep ningali yén alat kami mangpaat pikeun spesialis 🙂 Bakal tetep ngembangkeun jasa sareng ngarepkeun éta bakal langkung merenah sareng mangpaat.

  3. 4

    pos hébat. Naha anjeun kersa upami kuring nyerat sakedik tulisan ngeunaan kanaékan blog lalu lintas halaman wéb ngeunaan ieu?

    Blog abdi masih anyar pisan, janten kuring sok milarian eusi anu langkung saé.

    Pamiarsa kuring yakin bakal nguntungkeun pisan tina inpormasi ieu. Kuring tangtu bakal numbu deui ka blog ieu
    salaku blog aslina tempat kuring meunang informasi ti.

  4. 5

    pos hébat Douglas. Kalayan tren ayeuna dina tujuan ulang eusi anjeun pasti payuneun kurva mertimbangkeun anjeun nyerat tulisan ieu ampir 7 sababaraha taun ka pengker. Kuring manggihan ahrefs anu pangalusna sadaya dina hiji solusi poé ieu pikeun éksplorasi keyword.

    • 6

      Leres pisan. Kuring henteu ningali nilai naon waé pikeun pamiarsa urang dina gaduh tulisan anu lami sareng teu akurat dina situs éta. Kuring nyobian tetep saloba abdi tiasa up to date. Kuring geus ngadéngé nanaon tapi hal hébat ngeunaan ahrefs!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.