11 Cara Pikeun Ningkatkeun ROI Marketing Kandungan Anjeun

ngajalankeun penjualan nganggo pamasaran kontén

Meureun ieu kedah infographic tiasa janten salah sahiji rekomendasi raksasa ... meunang pamiarsa pikeun ngarobah! Sacara serius, kami rada lieur kana sabaraha perusahaan anu nyerat eusi anu biasa, henteu nganalisis basis pelangganna, sareng henteu ngembangkeun strategi jangka panjang pikeun ngajalankeun pamiarsa ka konsumén.

Abdi nuju milarian ngeunaan ieu ti Jay Baer anu ngaidentipikasi yén hiji tulisan blog tunggal hargana perusahaan $ 900 rata-rata. Sumpukkeun ieu sareng kanyataan yén 80-90% sadaya patalimarga blog asalna tina 10-20% tina tulisan anu anjeun terbitkeun. Dua statistik éta nunjukkeun kumaha pentingna nyéépkeun langkung seueur waktos sareng usaha dina unggal eusi anu anjeun terbitkeun.

Sanaos pamasaran kontén disebut-sebut salaku taktik über épéktip anu ngahasilkeun tilu kali langkung seueur sabab pamasaran kaluar tradisional, ngan 6% pemasar anu ngémutan usahana "épéktip pisan." Janten kumaha urang tiasa memfokuskan deui upaya pamasaran kontén kami pikeun mastikeun yén aranjeunna leres-leres mangaruhan garis handap? Pikeun milarian Chat Murni bermitra sareng ahli pamasaran kontén lokal di Clearvoice ka (tukang ngadamel platform pamasaran kontén anu saé!) kanggo nyiptakeun tips ieu anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun corong pamasaran anjeun tina nyiptakeun kontén kana konversi. Arielle Hurst, Obrolan Murni

11 Cara Pikeun Ngaronjatkeun ROI ngeunaan Eusi Pamasaran

Infographic ieu ti Pure Chat sareng Clearvoice anu disebat Drive Sales sareng Eusi nyayogikeun 11 tips kanggo fokus deui usaha anjeun dina nyetir penjualan.

  1. Lengket kana Corong - Google nyauran ieu moments… Kali nalika anu mésér milari inpormasi sareng anjeun tiasa aya pikeun ngabantosan ngabantosan aranjeunna dina kaputusan mésérna.
  2. Kalebet Kasaksian - Pangaruh kaputusan pameseran nyaéta ngartos saha anu parantos nyandak kaputusan. Ku ngamajukeun perusahaan-perusahaan éta, anjeun ngantepkeun pamiarsa anjeun terang yén jalma sanés parantos aman kana kasimpulan yén pameseran éta saé pisan.
  3. Dilegakeun dina Tulisan Suksés - Urang ngalakukeun ieu sepanjang waktos! Kami nyandak tulisan anu dicandak teras lakukeun mikrografis kanggo dibagi dina sosial, infographic, sareng bahkan mungkin webinar atanapi ebook. Éta pisan anu ngarah ka urang ebook panganyarna kalayan Meltwater!
  4. Ékspérimén sareng Niche Ads - Iklan sosial sareng kecap konci buntut panjang tiasa nyayogikeun ongkos-per-klik anu murah pisan sareng ngadorong patalimarga anu saluyu pisan kana kontén anjeun.
  5. Forge Kandungan Mitra - Kami nuju damel sareng VentureBeat pikeun bener-bener ngadorong sababaraha kemitraan eusi. Panilitian anu jero aranjeunna mangrupikeun kauntungan anu hébat pikeun pamiarsa urang janten masuk akal pisan yén urang mimiti ngalebetkeun pemirsa ku anu sanésna sareng ngamajukeun eusi anu nuju kami hasilkeun.
  6. Ahli Industri Pangungkit - Urang Podcast Wawancara sadayana ngeunaan dagang audién sareng ngawangun kredibilitas dina industri urang. Ogé, pro ieu nyayogikeun naséhat anu endah pikeun panonton urang!
  7. Tong hilap CTA - Upami kuring tiasa maca kontén anjeun sareng teu aya jalan pikeun hubungan sareng anjeun langkung jauh (atanapi pilihan sanés sapertos formulir langganan email), naha naha nyebarkeun?
  8. Tambahkeun Live Chat - Nulis henteu cekap. Ngamajukeun henteu cekap. Kadang-kadang anjeun kedah ngadorong pamiarsa anjeun sareng naroskeun ka aranjeunna kumaha anjeun tiasa ngabantosan. Anjeun bakal heran kana réspon!
  9. Retarget Ngarah - Nalika pembeli nyandak kaputusan pameseran, aranjeunna sering mumbul di sekitar hasil teangan, jaringan sosial, sareng sumber daya sanés. Retargeting ngajaga mérek anjeun sareng kasempetan luhur pikeun pikiran!
  10. Tuturkeun Kalayan Kaaslian - 30-50% penjualan angkat ka vendor anu ngaréspon heula. Naha anjeun ngaréspon sadayana?
  11. Anggo Kampanye Ngasuh Email - Henteu sadayana siap mésér dina papacangan anu munggaran, tapi aranjeunna tiasa siap pikeun kalibet sareng anjeun di jalan. Ngasuh email mangrupikeun cara anu paling saé pikeun komunikasi sareng aranjeunna sareng aranjeunna bakal ngahontal nalika aranjeunna siap!

[box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] Pastikeun pikeun ngunduh Ebook panganyarna kuring anu ditulis pikeun Meltwater, Kumaha Peta Kandungan anjeun kana Lalampahanna Palanggan Anu Teu Tiheula, pikeun tampilan anu langkung jero dina nulis eusi anu bakal ningkatkeun pangasilan investasi pamasaran anjeun. [/ box]

Ningkatkeun ROI Pamasaran Eusi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.