Naon Anu Urang Laksanakeun Pikeun Ningkatkeun Dursasana dina Twitter

ningkatkeun Dursasana twitter

Taun ka tukang ieu, kami parantos ngusahakeun pisan pikeun ningkatkeun hubungan urang dina Twitter. Daripada ngalikeun paguneman ngalangkungan blogging perusahaan urang, agénsi pamasaran, téknologi pamasaran, sarta pribadi akun, Kuring parantos museur stratégi:

  • Abdi parantos pensiunan akun blogging perusahaan. Eusi pamasaran mangrupikeun fokus ti Martech janten naha pemirsa kuring beulah sapertos kitu? Jalma anu ngoperasikeun blog perusahaan kedah langkung fokus pamasaran.
  • Abdi parantos museur akun pamasaran dina ngabagi inpormasi industri, tulisan kami, podcast, video sareng inpormasi anu relevan pisan. Kami ogé sacara berkala ngabagi deui eusi populér. Twitter mangrupikeun aliran, sanés papan buletin, janten upami anjeun hoyong ngahontal pemirsa anjeun kedah aya nalika aranjeunna ... sareng aranjeunna aya di unggal waktos.
  • Agénsi pamasaran kami, DK New Media, alamat museur kana padamelan anu urang laksanakeun, berita sareng agénsi, sareng acara sareng amal lokal anu nuju kami damel.
  • My pribadi akun ngan ukur éta - ngabagi campuran sadayana di luhur kalayan percikan kapribadian sareng kahirupan bumi kuring ogé.

Kami ogé ngabagi seueur langkung seueur grafik dina Twitter sareng ngamangpaatkeun integrasi pangsaéna anu langkung saé jetpack disadiakeun pikeun WordPress. Éta sadayana jalan… éta Dursasana mérek terus tumuh sareng ngabagi pribadi kuring parantos ngantepkeun akun abdi datar. Éta panginten kusabab kuring ngabagi topik anu seueur dijauhkeun sapertos politik sareng agama. Entong percanten hype on transparansi, éta cara anu saé pikeun kaleungitan pengikut.

Pamasaran nyalira atanapi bisnis anjeun dina Twitter mangrupikeun hal anu anjeun tiasa gampil dikuasai, tapi éta bakal butuh waktos. Ilaharna, anjeun moal ningali hasil anu saé tina Twitter dina sababaraha sasih mimiti ayana, tapi saatos genep bulan ka sataun, hasilna kedah saé. Neil Patel, Kumaha Ningkatkeun Dursasana Twitter anjeun ku 324%

Infographic ieu ti Quick Sprout nyayogikeun seueur pisan wawasan sareng stats anu aya hubunganana sareng Twitter. Penting pikeun mikawanoh éta Twitter ningkat kurban na pikeun papacangan, teuing. Kuring hususna ngahargaan kumaha Neil nyiksikan Iraha Tweet stats antara Dursasana sareng volume. Kuring percanten pisan yén kaseueuran perusahaan henteu kedah salawasna ngaoptimalkeun kanggo jam sibuk dina Twitter ... tapi kedah difokuskeun nalika pemirsa langkung aktipitas.

twitter-Dursasana-infographic

2 Komentar

  1. 1

    Jigana hal anu penting anu kedah diperhatoskeun upami anjeun resep kana Dursasana Twitter nyaéta otomatisasi. Anjeun moal tiasa lebet kana akun Twitter anjeun unggal jam atanapi langkung pikeun nyebarkeun naon-naon. Janten nganggo alat sapertos panyangga, HootSuite atanapi SocialOoomph kedahna. Kuring yakin aya alat anu langkung maju anu nyandak otomatis kana tingkat anu langkung saé tapi alat-alat éta kedah ngalaksanakeun tugas di awal.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.