7 Taktik Pikeun Ningkatkeun Penjualan Balanja Liburan anjeun

tren balanja libur

Kami nyayogikeun seueur inpormasi tadi dinten ayeuna Penjualan Liburan sareng tanggal, ramalan sareng statistik anu aya hubunganana, ayeuna urang hoyong ngabagi infographic ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngamangpaatkeun tren éta pikeun ningkatkeun konversi online nalika usum liburan.

Éta waktos taun deui! Frénzy balanja liburan badé dimimitian. ShortStack ngurilingan sakumpulan statistik (25!) ngeunaan tren balanja, ditambah nambihan sababaraha ideu pikeun Kampanye anu bakal ngabantosan anjeun ngahubungi langkung seueur kipas sareng pengikut anjeun dina sababaraha minggu ka payun.

  1. Masih aya seueur waktos kanggo kéngingkeun kadu di lawang panto janten ayeuna waktosna nawiskeun kampanyeu pangiriman haratis!
  2. Hoyong ngahémat biaya pangiriman? Kumaha upami nawiskeun diskon pikeun palanggan anu hoyong candak pameseran aranjeunna di toko anjeun?
  3. Nawiskeun promosi ngalangkungan média sosial anu ngagoda masarakat anjeun ngalanggan ngalangkungan email sahingga anjeun tiasa nyorong nawaran salami musim.
  4. Ayeuna anjeun ngagaduhan email éta, jadwalkeun an nawiskeun sapoé sapanjang usum liburan.
  5. Maké kauntungan tina kamar paméran sareng nyayogikeun tawaran hungkul pikeun ngajaga mésér di toko anjeun!
  6. Ngomongkeun ponsel, pastikeun nyebarkeun kupon siap-mobile. Klub sms masih mangrupikeun cara anu hadé pikeun nyorong diskon pikeun palanggan anjeun, mimitian hiji sareng nawiskeun sababaraha kupon salami liburan.
  7. Ngamangpaatkeun usum balanja sareng mimitian jangka panjang sweepstakes pikeun palanggan email anjeun ngarah langganan sareng aktip dina email tawaran anu anjeun kirimkeun.

liburan-stats

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.