Ningkatkeun Halaman per Kunjungan sareng Ngirangan Tarif Bouncing

laju mumbul

Sigana mah seueur perusahaan anu kuring damel sareng parantos diilikan nalika ningali halaman per kunjungan sareng ngirangan tingkat bouncing. Kusabab éta métrik terkenal, kuring ningali seueur perusahaan nempatkeun tujuan pikeun sutradara online na ngaronjatkeun aranjeunna. Kuring henteu mamatahan éta sareng kuring jarang paduli yén tingkat bouncing abdi langkung ti dalapan puluh persén.

Mungkin réaksi anu paling lucu pikeun ieu anu kuring tingali nyaéta jalma-jalma anu ngarusak halamanna atanapi tulisan blogna sahingga jalma-jalma kedah pencét tautan pikeun nuluykeun halaman salajengna pikeun ngalengkepan maca tulisan. Ieu ogé biasa sareng situs anu dibayar ku iklan…. langkung pandangan halaman tiasa sami langkung seueur pendapatan sareng langkung seueur iklan pikeun nempatkeun.

Pasti, halaman per kunjungan naék sareng tingkat mumbul turun - henteu pernah émut yén konversi ogé lungsur, sabab, sabab pamiarsa jengkel aranjeunna moal tiasa kana eusi anu aranjeunna pilari.

Upami anjeun hoyong tulus ningkatkeun halaman per kunjungan sareng ngirangan tingkat mumbul, kuring nyarankeun ieu:

  • Jantenkeun halaman anjeun gampang dibaca! Tulis pithy, eusi anu narik pisan anu ngamangpaatkeun judul, sub judul, daptar bulét, daptar nomer, sareng istilah anu dikandelkeun sacara épéktip. Ieu bakal ngijinkeun jalma pikeun nyerna tulisan anjeun langkung gampang sareng mutuskeun naha aranjeunna hoyong teuleum langkung jauh. Badarat dina halaman buta téks mangrupikeun cara anu pasti pikeun ngajantenkeun jalma bouncing.
  • Nyayogikeun pangunjung anjeun pikeun alternatif! Ngiringan kontén anjeun nganggo eusi anu aya hubunganana. Ku nyayogikeun tulisan, halaman, atanapi panggilan tindakan anu aya hubunganana sareng kontén anjeun, anjeun nyayogikeun sababaraha pilihan tambihan pikeun pamaca anjeun tibatan mikeun aranjeunna sadayana. Pikeun WordPress, kuring nganggo plugin WordPress Related Post. Éta akurat pisan.

Pribadi, kuring yakin yén tingkat mumbul sareng halaman per kunjungan mangrupikeun métrik konyol pikeun usaha pikeun ngukur kasuksésan pamasaran online na. Kacuali anjeun tiasa nyayogikeun sababaraha jinis korélasi antara konvérsi sareng pandangan halaman, naha anjeun bakal paduli upami jalma mendakan situs anjeun sareng mumbul? Mungkin aranjeunna sanés pangunjung anu pas? Sugan situs anjeun ngaganggu hasil teangan anu luhur pikeun kecap konci anu henteu relevan. Naha anjeun badé ngahukum tim pamasaran anjeun pikeun éta?

Salaku bisnis, situs wéb anjeun atanapi blog kedah nyetir petunjuk anyar, ngabantosan ngajaga konsumén ayeuna, atanapi ngabantosan nyiptakeun otoritas pikeun anjeun dina industri (anu ngadorong kalungguhan énggal sareng ngabantosan konsumén). Konversi kedah janten métrik anjeun! Sanés Halaman per Kunjungan atanapi Tarif Bouncing. Abdi resep upami palanggan kuring badé dina situs abdi, mendakan formulir kontak, sareng bouncing!

PS: Upami anjeun publikasi wéb sareng artos anjeun asalna tina pendapatan iklan, maka anjeun panginten hoyong hariwang ngeunaan tingkat mumbul sareng halaman per kunjungan kusabab éta teu pakait langsung kana pendapatan situs anjeun. Kuring mastikeun nyarios ngeunaan perusahaan sareng situs na, sanaos.

One comment

  1. 1

    Bacaan anu saé, hatur nuhun pikeun ngabagi éta Douglas!

    Anu ngajantenkeun situs langkung pikaresepeun pikeun tetep langkung lami nyaéta kanyataan terang naon anu diperyogikeun sareng tiasa masihan aranjeunna langkung gampang. Nu bakal ningkatkeun conversions pasti! Panggampangna aranjeunna dugi ka dinya, panggampangna aranjeunna mendakan naon anu dipilarian sareng langkung aranjeunna bakal percanten ka anjeun dina waktos salajengna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.