2 Komentar

  1. 1

    Ieu infographic saé pisan. Hatur nuhun pikeun ngabagi Doug!

    Sajauh anu kuring ningali aya dua cara pikeun ningkatkeun pidangan halaman dina halaman wéb:
    Cara éksténsif (meunang datang anyar).
    Cara intensif: narik minat anu maca pikeun maca langkung seueur (ningkatkeun pandangan halaman / sési

    simkuring nembe diterbitkeun tulisan anu fokus kana "cara intensif", ngandung sababaraha tip anu tiasa dipilampah.

    Sigana mah kuring kedah ngarobah tulisan ieu janten infographic. 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.