Ningkatkeun Lalu Lintas sareng 25 Stratégi Kabuktian ieu

panah luhur

panah luhurNingkatkeun patalimarga ... éta mangrupikeun istilah anu kuring teras-terasan kapireng. Sanés kuring henteu percanten kanaékan patalimarga, éta sering kali pemasar nyobian pisan pikeun ningkatkeun patalimarga anu aranjeunna hilap nyobian ningkatkeun ingetan atanapi konversi kana patalimarga anu parantos dipibanda. Ieu mangrupikeun 25 strategi anu paling kabuktosan anu parantos kami nyebarkeun pikeun pasipatan wéb urang sorangan sareng konsumén pikeun ningkatkeun lalu lintas ... sareng mastikeun yén aranjeunna kéngingkeun hasil!

Cara Ngaronjatkeun Lalu Lintas:

  1. Ningkatkeun Lalu Lintas kalayan MilarianOptimalkeun situs anjeun pikeun mesin pencari. Tanpa diragukeun, ieu mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ningkatkeun lalu lintas… sareng anu paling saé, éta patalimarga anu aya hubunganana anu milarian anjeun! Ngartos kecap konci anu anjeun kedah anggo ku pangguna mesin pencari anu dianggo.
  2. make headline anu narik perhatian. Naha anjeun terang yén jalma ngan ukur mencét kana 20% judul berita anu aranjeunna baca? (Abdi henteu dugi ka maca Vince Robisch kalungguhan). Anjeun tiasa ningkatkeun patalimarga sacara signifikan ku pokus teuing perhatian kana judul anjeun sakumaha eusina.
  3. Anggo maksa déskripsi meta dina halaman sareng tulisan blog anjeun. Pedaran Méta tiasa janten ujung pikeun kéngingkeun tingkat klik-téngking anu luhur dina halaman hasil search engine, ieu parantos janten strategi konci pikeun ningkatkeun patalimarga sareng klien kami.
  4. Pariksa anjeun éjahan sareng tata basa. Sababaraha urang leres-leres leres pisan ngeunaan éjahan sareng tata basa, ngantunkeun situs pas ningali kasalahan. Abdi nembé mendakan CheckDog nalika aya anu ngalaporkeun kasalahan éjahan ka kuring tapi kuring henteu terang halaman mana.
  5. Mimitian blog sareng sering sareng konsistén. Beuki nyerat, langkung seueur kasempetan pikeun batur mendakan kontén anjeun. Beuki konsisten anjeun, beuki jalma bakal balik deui pikeun milarian kontén anyar.
  6. Investasi dina desain sumberdaya. Desain anu saé bakal narik, desain anu goréng bakal ngajauhan konsumén. Aya seueur situs hébat di luar sana sareng kontén luar biasa anu ngan saukur henteu narik perhatian sabab éta ngan ukur jelek. Desain hébat henteu kedah ngarugikeun anjeun rébuan ... aya seueur situs téma anu ngagaduhan tata ruang sareng estetika anu saé kirang ti $ 20!
  7. Tambahkeun idéntitas anjeun atanapi padamel anjeun kana situs anjeun. Jalma teu resep maca pamasaran, aranjeunna hoyong ngaraos resep maca pesen ti jalma asli. Langkung seueur jalma bakal katarik kana situs anjeun atanapi blog sareng langkung seueur jalma bakal balik deui kana blog anjeun nalika aranjeunna terang yén aranjeunna henteu kaayaan panulis eusi anonim. Abdi nyarankeun pisan ngagunakeun Google Profil sareng tag rel pikeun nempatkeun poto dina hasil pamilarian anjeun ogé!Ningkatkeun Lalu Lintas dina Halaman Hasil Search Engine
  8. Tambihkeun anjeun alamat fisik sareng nomer telepon kana situs anjeun. Deui, saha anu nyumput jati diri dianggap teu dipercaya. Hayu jalma terang kumaha mendakan anjeun ... sareng anjeun panginten bakal heran kana kunjungan anjeun nalika aranjeunna! Ogé, nambihan alamat fisik dina situs anjeun tiasa ningkatkeun kamungkinan anjeun dipendakan dina hasil teangan lokal.
  9. Ngagabungkeun a perenah mobile pikeun situs anjeun atanapi blog. Smartphone parantos ngabeledug dina popularitasna. Nalika pangguna smartphone ningali yén anjeun parantos mendesain situs anjeun pikeun alatna, éta bakal balik. Ningkatkeun patalimarga sélulér sareng patalimarga sacara umum ogé bakal naék!
  10. Ningkatkeun patalimarga sareng média sosialPromosikeun ayana média sosial anjeun. Nalika batur resep atanapi nuturkeun anjeun, anjeun nembé nambihan calon pangunjung anu aya hubunganana sareng jaringan anjeun. Kembang jaringan anjeun sareng anjeun bakal numuwuhkeun volume patalimarga tina jaringan sosial anjeun. Ménta jaringan anjeun pikeun ngahubung sareng anjeun sahingga anjeun tiasa ngapdipikasi éta tina waktos ka waktos sareng kontén anu aya hubunganana.
  11. Tambahkeun buletin! Seueur pangunjung moal mendakan anu diperyogikeun ... tapi upami situs atanapi blog éta aya hubunganana, aranjeunna bakal nuturkeun anjeun dina média sosial atanapi bahkan ngalanggan buletin anjeun. Nalika anjeun numbu deui kana situs anjeun, buletin anjeun bakal ningkatkeun patalimarga langsung. pamasaran email ngagaduhan laba anu luar biasa tina inpormasi ... komo deui pangunjung anu hadé!
  12. Tambahkeun tautan kana tanda tangan anjeun sareng nambihan aranjeunna ka unggal email anu badé kaluar. Anjeun moal terang naon anu anjeun bakal narik perhatian batur ... sareng jelas, anjeun parantos ngagaduhan hubungan sareng jalma anu anjeun imel.
  13. make ménu navigasi anu épéktip. Navigasi anu épéktip ngajantenkeun situs anjeun gampang dianggo sareng bakal ngajaga pangunjung deui. Panempatan elemen navigasi anu terkenal ogé bakal ngantepkeun mesin pencari terang naon unsur konci dina situs anjeun.
  14. nyadiakeun alat interaktif kawas kalkulator, survey, sareng démo. Jalma henteu maca sakumaha saur anjeun panginten ... seueur anu ngan saukur milari alat anu pas pikeun kéngingkeun inpormasi anu aranjeunna peryogikeun. Kalkulator anu hébat dina situs bakal ngajantenkeun jalma-jalma balik deui.
  15. Ngamangpaatkeun citra, bagan sareng infografis. Citra sareng bagan henteu ngan ukur ngabantosan jalma-jalma pikeun paham sareng émut inpormasi, stratégi sapertos infographics ngajantenkeun gampang ngabagi inpormasi sareng ngalirkeunana. Ogé, kaseueuran situs sosial ngalebetkeun sawangan gambar sapertos dina Facebook.Ningkatkeun patalimarga ku facebook
  16. Ngamajukeun pamimpin industri anu sanés sareng blogna. Nyebutkeun sasama anjeun mangrupikeun cara anu hébat pikeun narik perhatian aranjeunna. Upami eusi anjeun pantes, aranjeunna bakal ngabagikeunana ka pemirsa. Seueur pamimpin éta ngagaduhan pamirsa anu ageung pisan. Seringna, nalika batur sapagawean nyebatkeun kuring, kuring kapaksa duanana mairan dina situsna sareng ngabagi tautan sacara sosial ka pemirsa kuring. Upami eusina luar biasa, kuring malahan tiasa ngabagi tulisan ngeunaan éta. Éta badé ngahasilkeun tautan deui tina situs abdi ka milik aranjeunna, cabang anyar pikeun lalu lintas ngalirkeun.
  17. Tambihkeun tombol sosial jeung alat tetengger sosial siga Twitter, Facebook, LinkedIn, Google sareng StumbleUpon pikeun ngaktipkeun kecap tina sungut. Hal ieu ngamungkinkeun pemirsa anjeun ngamajukeun anjeun… gratis .. ka pemirsa! Éta biasana hartosna langkung seueur nalika batur dina jaringan anjeun nyarankeun kontén. Fokus kana pangbagéa sosial parantos ngahasilkeun kanaékan pangunjung pangageungna anu pernah ditingali ku situs kami.
  18. Ningkatkeun patalimarga ku mayar étaMayar pikeun promosi. Upami anjeun parantos usaha kana pos anu saé, naha anjeun henteu mayar kanggo ngamajukeunana? Upami anjeun ngagaduhan tautan sosial dina situs anjeun sapertos anu kami lakukeun, sababaraha pangunjung bakal isin nalika ningali 1 sareng 0 dina tombol sosial anjeun. Aya jaringan anu hébat di luar jalma pikeun ngencét ulang, resep sareng +1 eusi anjeun sakedik atanapi henteu.
  19. Spruce up eusi lami. Ngan kusabab kontén anjeun parantos lami, sanés hartosna éta parantos kadaluarsa. Cegah nganggo tanggal dina pangwangunan URl sareng posting dina tulisan - anjeun hoyong mastikeun yén pemirsa mikir yén anjeun aktip sareng eusi anjeun masih aya hubunganana. Sasasih sakali, parios eusi anu peringkat ogé nganggo alat sapertos kitu Semrush sareng ngaoptimalkeun deui judul halaman, eusi sareng data meta pikeun kecap konci dina peringkatna.
  20. Ngajalankeun jilid ageung patalimarga sareng kontes, promosi jeung hadiah siga PunchTab. Taktik ieu henteu teras-terasan ngahasilkeun pangunjung anu paling relevan, tapi kusabab ngahasilkeun buzz sareng promosi, anjeun bakal nahan sababaraha patalimarga anu énggal.
  21. Entong nganggap enteng teh kakuatan média tradisional, utamina upami anjeun henteu damel di sektor téknologi. Sebutkeun dina industri sareng majalah, presentasi perdagangan, jaminan penjualan, kartu bisnis, bahkan faktur ... nyayogikeun URl ka jalma pikeun halaman wéb, blog, sareng situs sosial perusahaan anjeun bakal ningkatkeun patalimarga. Hubungan masyarakat jalma ngagaduhan hubungan sareng industri sareng aranjeunna ngagaduhan waktos sareng bakat pikeun ngapungkeun carita anjeun ... anjeun henteu. Sababaraha lalu lintas pangsaéna kami parantos ngalangkungan wartawan tradisional di perusahaan média utama anu nyerat perkawis kami atanapi diwawancara pikeun kami.
  22. Sebarkeun eusi anjeun dina grup industri on LinkedIn sareng forum. Sababaraha jalma SPAM heck tina sababaraha kelompok, tapi anu sanésna aktip pisan - sareng nalika jalma-jalma ningali yén anjeun babari sareng terang barang anjeun, aranjeunna antukna bakal datang deui ka situs anjeun. Éta ogé tiasa mendakan diskusi anjeun ngalangkungan pamilarian.
  23. Ningkatkeun patalimarga ngalangkungan situs Q sareng A.Sakumaha Grup industri ngabantosan ningkatkeun patalimarga, kitu ogé ngajawab patarosan anu aya hubunganana Pananya sareng Jawabna situs. Sababaraha diantarana bahkan ngamungkinkeun anjeun ngarujuk tautan dina réspon anjeun. Tapak Q&A anu ngabeledug dina popularitas tapi sigana rada laun. Nanging, éta tempat jalma-jalma milari waleran - sareng upami anjeun ngagaduhan kakait kana eusi anjeun dina patarosan anu hadé, éta bakal ngajantenkeun deui situs anjeun.
  24. Milarian sareng monitoring sosial pikeun kecap konci anu disebatkeun dina diskusi anu situs anjeun atanapi blog tiasa ngabantosan. Naha anjeun ngagaduhan peringatan kanggo nami pesaing, nami produk, kecap konci industri? Tinjauan ieu sacara rutin bakal nyilakakeun anjeun ka pangunjung anu langkung seueur poténsial datang. Éta ogé bakal ngawangun jaringan pribadi sareng otoritas anjeun nalika anjeun nyayogikeun inpormasi anu berharga.
  25. Link-baiting masih mangrupikeun cara anu épéktip pisan pikeun ningkatkeun patalimarga. Numutkeun kana Search Engine Journal, 5 jinis tulisan sigana ngahasilkeun seueur backlinks sareng seueur kagiatan viral. Éta nyaéta Berita, Sabalikna, Serangan, Sumberdaya sareng Humor. Pos blog ieu, salaku conto, mangrupikeun tulisan sumber.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Daptar hébat. Pikeun nambihan, kuring ogé nganggo gambar éndah dina halaman kuring sareng ngabagi éta dina Pinterest, Facebook, Instagram sareng tautan kana halaman wéb kuring. Nyiptakeun vérsi presentasi tina kontén kuring sareng ngabagi éta dina SlideShare.net, Scribd sareng situs file sharing anu sanés ogé ngabantosan paningkatan sareng pangunjung kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.