Naha Ahli SEO Anjeun Ningkatkeun Lalu Lintas Organik 84%?

Search Engine Optimasi SEO

Minggu ayeuna kuring kasurung pikeun ngalakukeun panilitian nalika kuring perhatoskeun Ahli SEO diwanohkeun dina halaman wéb perusahaan sanés. The Guru SEO anu dimaksud gaduh blog anu parantos aya mangtaun-taun langkung ti kuring - janten kuring panasaran ngabandingkeun stats kami. Kuring konsultasi sareng seueur nasabah ngeunaan optimasi search engine, tapi kuring henteu kantos natah nyebut nyalira ahli.

Dugi ka ayeuna.

Kuring ngarobah judul kuring dumasar kana babandingan sareng jalma ieu… anu ngagaduhan blog SEO sareng Web Marketing anu parantos langkung lami tibatan milik, digabungkeun sareng perusahaan anu saé anu ngagaduhan seueur klien ageung anu panginten nyéépkeun seueur artos anjeunna.

Statistik Ahli

  • nu SEO Ahli henteu pangkat # 1 pikeun hiji kecap konci kalapa.
  • nu Martech Zone rengking # 1 pikeun 31 kecap konci kalapa.
  • nu SEO Ahli rangking pikeun 19 kecap konci sacara umum.
  • nu Martech Zone rengking pikeun 741 kecap konci.
  • nu SEO Ahli urang blog rengking sakitar 87,000 ku Alexa.
  • nu Martech Zone rengking 47,000 ku Alexa.

Martech Zone terus dipendakan di top 100 blog pamasaran dina Internét. Blog Marketing Wéb Ahli SEO bahkan henteu aya dina daptar.

Nyatana, ti saprak ngamimitian bisnis kuring sorangan, abdi patalimarga mesin pencari organik ka Martech Zone parantos ningkat ku 84%:
search-engine-traffic.png

Blog sacara alami pikaresepeun pikeun mesin pencari sabab nyayogikeun platform dimana anjeun tiasa sering nyerat kontén sareng nampilkeunana sapertos anu dioptimalkeun pikeun mesin pencari pikeun milarian sareng indéks. Teu aya téhnik anu kuring anggo mangrupikeun rusiah ... nyatana kuring parantos nyerat sadayana dina ebook kuring, Blogging pikeun SEO sareng bakal ngalegaan éta ku buku anu diterbitkeun usum panas salajengna.

Upami perusahaan peryogi bantosan ku Search Engine Optimization anjeun, anjeun tiasa nyauran salah sahiji Ahli SEO… Atanapi anjeun tiasa masihan DK New Media telepon ... perusahaan anu ningkat Traffic Search Engine sorangan ku 84% salami 7 bulan ka pengker. Éta pilihan anjeun!

Pelajaranna, tangtosna, nyaéta 'percanten tapi verifikasi'. Ngan kusabab ahli anu nyatakeun gaduh blog, perusahaan atanapi bahkan buku, henteu ngajantenkeun aranjeunna ahli. Hasilna ngajantenkeun aranjeunna ahli!

Upami anjeun hoyong salinan ebook gratis, kantun ngalanggan blog abdi ngalangkungan RSS atanapi ku email sareng anjeun bakal ningali tautan dina header eupan. Tautan éta bakal nyandak anjeun ka halaman anu bakal munculkeun tautan unduhan.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring ogé 'sakola baheula' sapertos Douglas sareng dugi ka ayeuna nolak nyebut diri kuring ahli ... dugi ka ngabandingkeun kinerja sareng hasil kuring ka anu disebut ahli sareng sapertos Douglas kagét ku hasilna! Cleary aya PR teras aya hasilna… sareng dua na henteu teras-terasan ngahiji.

  3. 3

    Nuhun pisan Ben! Panulis tambahan saéstuna nambihan seueur kana paguneman di dieu di The Technology Technology Blog!

  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Heboh sabaraha jalma di luar sana anu nyebut dirina ahli SEO teras nalika anjeun ngumpulkeun data ngeunaan situs nyalira, anjeun kedah naroskeun patarosan dimana bukti anjeun yén anjeun ahli SEO?

  7. 7

    Doug,

    BENER!

    Pikiran:

    Kumaha upami nunjukkeun alat atanapi dua nasabah tiasa nganggo aka Google Wawasan atanapi Alexa sareng nembak layar sababaraha pikeun ngesahkeun nomer anjeun ngarah tiasa ngalakukeun hal anu sami nalika aranjeunna ningali "nyewa" ahli SEO salajengna, pamekar basis data, jsb.

    Ajarkeun aranjeunna cekap ngeunaan mancing pikeun terang lauk anu saé sapertos anjeun.

    PR vs Fakta ilmiah mangrupikeun hal anu hébat pikeun disayogikeun ka konsumén.

    Cheers!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.