Chip Gancang Indéks: Pangalaman EMV Langkung gancang, Hadé

Soré ieu, kuring ngadatangan putri abdi di kantorna (kumaha asikna Pa abdi?). Abdi lirén di toko di seberang jalan, Pasar Seger sareng nyandak susunan kembang anu saé pikeun méja na sareng susukan kanggo staf di ditu. Nalika kuring dipariksa, kuring ditiup jauh ... kuring nyelapkeun Kartu kiridit EMV sareng éta dianggo ampir instan.

Éta anu panggancangna kuring kantos ningali hasil pamayaran sareng kartu chip-aktif. Henteu ngan éta, nalika kuring ngalengkepan pamayaran, éta naros naha kuring hoyong resi anu dicitak atanapi ngirim ka alamat email abdi. Sakedap engké kuring nampi resi ogé kupon pikeun dianggo pikeun kadatangan kuring salajengna. Sareng teu kedah nyetak kupon, éta sacara otomatis dilarapkeun salami kuring nganggo kartu kiridit anu sami. Boom!

Panasaran ngeunaan sistem, kuring neuteup daptar eusi - platform anu nguatkeun Checkout. Éta nyatakeun yén aya anu béda ngeunaan téknologi maranéhna. Aranjeunna nyerat deui parangkat lunak pamrosésan pikeun néwak sareng ngabuktoskeun data kartu kiridit EMV. Sistemna bahkan ngagaduhan kamampuan ngalebetkeun sareng nyandak kartu anjeun saatos dina pamariksaan - teras mastikeun jual nalika anjeun siap angkat.

Ieu tinjauan kumaha Indéks dikembangkeun Chip Gancang, dimana aranjeunna tiasa kéngingkeun prosés pamariksaan dugi ka 1 detik! Éta sapuluh kali langkung gancang tibatan rata-rata, ningkatkeun kagancangan Checkout sareng pangalaman pangguna.

Oh… sareng Pasar Seger ogé hebat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.