Kapamimpinan Sosial: Asosiasi Kapamingpinan Indiana

Poto deposit 18532595 m 2015

Enjing ieu mangrupikeun énjing éndah anu dianggurkeun sareng Asosiasi Kapamimpinan Indiana. Henteu sering anjeun kéngingkeun kasempetan pikeun nyarios ka sakumpulan pamimpin pendidikan, guru kepemimpinan, sareng pamimpin komunitas. Seueur jalma ningali ka organisasi sipil sareng pendidikan sareng yakin yén aranjeunna henteu pernah bakal cocog kana mata pelajaran sapertos Média Sosial.

Dina survey grup sateuacan sési:

  • 90% grup nyaéta dalit sareng komputer.
  • 70% kelompok éta dalit sareng blogging.
  • 67% kelompok éta dalit sareng Wéb 2.0.
  • 53% kelompok éta kasohor ku jejaring sosial.

Dipimpin ku George Okantey, ieu mangrupikeun kelompok aktipitas anu milari milari kasempetan pikeun ningkatkeun ILA ogé ngungkit média sosial dina organisasi masing-masing. Patarosan aranjeunna hoyong ngajawab nyaéta, "Kumaha urang sadar nyambung kana misi, nilai sareng nyiptakeun masa depan anu béda ti jaman baheula?"

Ogé anu hadir Saint Joseph County, Pusat Sumber Daya Karir di Brown County, Akademi Merdika, Solusi Kapamimpinan Inovatif, Kapamimpinan Pemuda Bend Selatan / Mishawaka, Program Universitas Ball Gedong Komunitas Langkung Hadé, Kapamimpinan Usaha, Puseur Waycross, Kapamingpinan La Porte County, Pusat Pembelajaran Damai, sareng Kepemimpinan Universitas Purdue.

Kalayan kasempetan anu dibawa ku Média Sosial, organisasi kapamimpinan tiasa nganggo média sosial pikeun:

  • Inpormasi sareng Babagi Prakték Pangsaéna (sareng ngabagi kagagalan ogé!)
  • Ngartos kana sipat kapamimpinan anu mekar
  • Tujuan dimana anggota tiasa silih udagan
  • Nyingkronkeun terminologi antara organisasi kapamimpinan
  • Ngaronjatkeun konektipitas
  • Ngahasilkeun prosés pangulangan
  • Merekrut pamimpin 'pra' salaku pangkalanna lirén
  • Tempat pikeun nyayogikeun sareng ngabagi sumber daya
  • Tempat pikeun ngokolakeun pamingpin
  • Tempat pikeun ngamajukeun karya hébat anu dilakukeun ku organisasi kepemimpinan

Éta bakal saé ningali fasilitasi tujuan ieu ngalangkungan organisasi sapertos Indiana Kepemimpinan! Kuring yakin yén organisasi sumberdaya sareng kerja keras sapertos ieu tiasa nguntungkeun tina jaringan dukungan sareng téknologi ieu diterapkeun pikeun nguatkeun tali sareng ngagampangkeun komunikasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.