Indianapolis Marketing & Business Book Club

buku pamasaran

Dinten ayeuna nalika tuang siang kuring pendak sareng sababaraha kolega pikeun ngabahas Paguneman Buligir. Kami ngagaduhan sakumpulan jalma anu hadé anu ngagambarkeun seueur industri: sah, hubungan umum, televisi, telecomm, internét, pamasaran email, olahraga, hiburan, téknologi informasi, pamasaran sareng penerbitan!

Henteu goréng pikeun acara munggaran!

Kaseueuran urang parantos maca lengkep Paguneman Buligir, sababaraha anu bagian jalan ngalangkunganana, sareng sababaraha anu leres-leres ngalaksanakeun sababaraha matéri tina buku. Réréncangan kuring tiasa ngaraos bébas chip upami aranjeunna hoyong, tapi ieu kesan kuring pikeun dahar beurang, eupan balik kana buku, ogé blogging sacara umum:

  • Blogging panginten sanés kanggo sadaya perusahaan. Upami anjeun henteu transparan, anjeun tiasa langkung ngarugikeun perusahaan anjeun tibatan anu saé.
  • Palanggan anjeun badé ngobrol sareng atanapi henteu sareng anjeun. Naha henteu nyobian ngendalikeun arah paguneman éta ku janten anu pangheulana blog ngeunaan éta? Forum pesen ngantosan klien anjeun naros. Blog mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun masihan koméntar sateuacan dipenta.
  • Kawijakan blogging henteu aya gunana. Nalika karyawan blog, nambihan postingan anu henteu pantes henteu kirang cilaka tibatan nyariosna dina email, atanapi ngalangkungan telepon, atanapi dina paguneman. Karyawan tanggung jawab kana naon anu dicarioskeun ngalangkungan médium nanaon. Upami anjeun blogger ... upami henteu ragu, naroskeun! (Conto: Kuring henteu naros idin ti grup upami kuring tiasa daptar nami, perusahaan, koméntar, jst. Janten kuring henteu badé kadieu)
  • Sumber daya mangrupikeun masalah sareng topik paguneman. Dimana waktos na? Naon strategi na? Naon pesen na?
  • Gampang blog, tapi anjeun kedah diajar kumaha ngungkit téknologi di tukangeun blog anjeun… RSS, tautan, trackback, ping, koméntar, jst.
  • Upami blogging dikintunkeun salaku stratégi, naon pangasilan dina investasi? Ieu diskusi anu séhat. Saur konsensus umum éta henteu deui mangrupikeun pilihan dimana pangasilan dina investasi kedah dievaluasi… éta mangrupikeun paménta sareng ekspektasi ti nasabah anjeun pikeun muka jalur komunikasi ieu. Upami teu kitu, aranjeunna ngan saukur bakal indit ka tempat séjén!

Upami anjeun ahli bisnis, pamasaran atanapi téknologi di daérah Indianapolis sareng hoyong ngiringan kami pikeun Book Club kami, kantun ngadaptar di Kuring Pilih Indy! sareng kirimkeun carita anjeun naha anjeun parantos milih Indianapolis. Kami bakal nempatkeun anjeun dina email distribusi kami kalayan nami buku salajengna anu bakal kami baca sareng iraha kami bade nuturkeun.

Dina catetan, Shel Israel ngagaduhan perjalanan anu diawaskeun dibatalkeun sareng kabuka pikeun ngalakukeun konsultasi. Nalika anjeunna nempatkeun éta, Kuring gé Konsultasi pikeun Uang Hipotik. Hatur nuhun khusus ka Mr. Israel pikeun bukuna sareng inspirasi pikeun sababaraha urang di dieu di Indianapolis pikeun milarian kasempetan ieu pikeun diri sareng klien kami. Urang ngahutang langkung seueur tibatan biaya buku!

Hatur nuhun khusus kanggo Pat Coyle pikeun kamurahanana dina ngatur urang ngahiji heula ogé Myra pikeun hosting klub kami sareng nyayogikeun tuang siang anu saé!

PS: Ogé hatur nuhun ka putri abdi, kami telat daptar kelas. Sareng hatur nuhun ka dunungan kuring, anu motong kuring kendor siang!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Thanks for both the kind words and the vocational plug, Doug. It sounds like a great book club and it is greatly reqarding to see so many of the book’s key points being discussed and used.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.