Indy Business Makeover: Deadline is Isukan!

indy_biz_makeover.pngNalika kuring turun di Houston, salah saurang panyatur nyatet kumaha perusahaan bakal nyéépkeun langkung seueur artos di lobi na tibatan anu bakal dipikagaduh ku aranjeunna ayana online. Teu aya anu naroskeun ka produsen sofa naon pangunjungna dina sofa kulit anu saé kanggo lobi - tapi sadayana motong sareng pahat jauh ku biaya website anyar.

Seueur teuing perusahaan anu teu merhatoskeun strategi éta - teuing sibuk sareng strategi na ayeuna pikeun hariwang ngeunaan strategi pemasaran online. Halaman wéb anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur pengunjung tibatan lobi anjeun sareng desain anu hadé sareng strategi di tukangeunana! Waktosna kanggo ganti rugi, tapi sesah menerkeun biaya… ampir teu mungkin dina ékonomi ieu. Dugi ka ayeuna…

Upami anjeun bisnis di Indiana pusat, ieu mangrupikeun kasempetan! Pikeun hiji perusahaan lokal, Kompetisi Makeup Bisnis Indy bakal janten panyegaran anu pantes. Firma anu unggul bakal nampi jasa pamasaran, sérver anyar, situs Wéb sareng mebel kantor diantawis hadiah sanés. Kalayan langkung ti $ 80,000 produk sareng jasa anu disumbangkeun ti usaha lokal, Kompetisi Makeover Bisnis Indy nyarios ka pamilik usaha anu rajin, "nikmati kami, anjeun parantos kéngingkeunana."

Batas waktos aplikasi énjing - 29 Juli 2009! Pariksa daptar hadiah - éta kalebet 40 paket blog sareng Compendium Blogware! Kuring badé ningali naha kuring tiasa nyarioskeun tim ngantep kuring ngalungkeun paket konsultasi triwulan $ 3,000 ka ring ogé - pikeun ngabantosan strategi kontén, integrasi média sosial, monitoring konversi, jst.

Pagawéan hébat ku jalma di Box Leutik jeung Pangsi Marketing pikeun nempatkeun kontes hébat ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.