5 Industri Radikal Dirobih ku Internét

industri dirobah ku internét

Inovasi memang dibanderol. Uber sacara négatip mangaruhan industri taksi. Radio internét mangaruhan radio siaran sareng musik dina média tradisional. Pidéo paménta mangaruhan pilem tradisional. Tapi anu urang tingali sanés mindahkeun tina paménta, éta paménta anyar.

Kuring sok nyarios ka jalma yén naon anu lumangsung sanés hiji industri rajapati anu sanés, ngan éta industri tradisional aman dina margin kauntunganana sareng lalaunan bunuh diri. Éta nyaéta panggero pikeun perusahaan tradisional mana waé anu aranjeunna kedah nanem modal dina téknologi anyar upami aranjeunna ngarepkeun moal kaburu antukna.

Dina dua dasawarsa terakhir, révolusi Internét parantos ngancurkeun cara kerja tradisional tapi ogé nyiptakeun sakumna industri kalayan seueur kasempetan pikeun inovasi.

CompanyDebt parantos nyiptakeun infographic ieu, Mekar atanapi maot: 5 Industri radikal robih ku Internét, anu nyayogikeun tinjauan industri musik, industri ritel, industri penerbitan, industri perjalanan sareng industri transportasi.

Industri Dirobih ku Internét

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.