Laju Méja Website Bouncing sareng Saran

laju mumbul ind

Kuring henteu kantos janten kipas ageung tina ngamangpaatkeun laju mumbul salaku indikator kinerja konci kinerja situs anjeun sacara umum. Tingkat bouncing tiasa bénten-bénten béda ti hiji bisnis ka hareup dumasar kana optimasi mesin pencari sareng réngkingna. Upami anjeun pangkat pikeun istilah anu aya hubunganana, anjeun sigana bakal ngagaduhan tingkat mumbul anu rendah. Upami anjeun pangkat sababaraha anu henteu relevan, tingkat mumbul anjeun tiasa naek.

urang agen sakali damel sareng penerbit online anu ngasilkeun sadayana artos ku iklan sareng anjeunna hariwang ngeunaan tingkat mumbul na. Nanging, mantul sering hartosna yén jalma-jalma ngaklik iklanna! Ngagaduhan tingkat mumbul anu luhur mangrupikeun kapentingan anu paling saé ... éta kumaha anjeunna ngahasilkeun artos. Janten urang ngalaksanakeun logika pikeun ngukur klik tautan éksternal na sareng mastikeun!

Upami anjeun ngalaksanakeun bisnis dina wéb sareng gaduh setelan Google Analytics pikeun halaman wéb anjeun, kamungkinan anjeun terang tingkat mumbul pikeun halaman wéb anjeun. Tapi, naha anjeun terang nanaon tentang kumaha cara ngitungna, naon tingkat mumbul rata industri anjeun atanapi bahkan faktor naon anu mangaruhan tingkat mumbul anjeun? Diideuan ku patarosan umum anu urang kantos nguping, infographic ieu dimaksudkeun pikeun masihan anjeun waleran sareng sababaraha tip pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun tingkat mumbul anjeun. Ti Kissmetrics.

laju mumbul lrg

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.