Senang sareng Logo… Toko Indy Coffee

Toko Kopi Indy BebasAnjeun anu parantos maca blog kuring bari terang kuring resep pisan sacangkir kopi. Babaturan lokal kuring terang yén kuring resep ngariung sareng gorombolan di Piala Kacang. Éta téh kopi anu saé ... tuangeun hébat, jalma hébat, musik langsung sareng seueur korsi sareng kamar anu raoseun.

Réréncangan Indy lokal Erik Deckers nulis ngeunaan warung kopi mandiri di dieu bahkan ngawangun Google Map na nyalira pikeun nunjukkeun jalma dimana éta warung kopi mandiri lokal lokasina.

Kusabab kuring nembé réngsé ngaluncurkeun vérsi alfa tina Aplikasi pemetaan pikeun Wild Birds Unlimited, Kuring nawiskeun pikeun pasangan sareng Erik dina situs pikeun ngalacak sareng ngatur Toko Kopi Independen lokal. Wengi ayeuna kuring ngagarap logo ... Abdi sanés seniman grafis sareng kuring resep nipu sareng mimitian ku clipart gratis royalti - tapi kuring pikir ieu mimiti anu saé! Kuring narik clipart kana Illustrator teras nambihan sababaraha lapisan anu gaduh gaya anu sami.

Véktor Clipart pikeun Illustrator

Ieu hiji tip kanggo anjeun, Microsoft Clipart is saleresna vektor dumasar sareng anjeun tiasa dianggo kalayan éta Illustrator. Carana nyaéta ngimpor clipart kana aplikasi Microsoft anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngekspor clipart dina format anu ramah Illustrator. Microsoft Visio mangrupikeun produk sapertos kitu.

Milarian situs pikeun toko kopi independen Indianapolis pikeun diluncurkeun pas, ogé urang béta tina aplikasi pemetaan urang keur Manuk liar Unlimited, Terintegrasi sareng sistem manajemen kontén waralaba na.

4 Komentar

  1. 1

    Kuring masihan 9 tina 10. Henteu goréng pikeun hack grafik nganggo clipart. 😉

    Sanaos, kuring pikir anjeun kedah ngalihkeun kalangkang langkung caket kana cangkir, janten anjeun nyingkahan tampilan cangkir kopi UFO anu ngambang.

  2. 2

    Hei Doug,
    Pastikeun pikeun parios Perusahaan Monon Kopi upami anjeun aya di daérah Broad Ripple. Éta leres di jantung Broad Ripple sareng nawiskeun suasana anu haneut, marahmay. Ka luhur sadayana, dua anu gaduhna nyaéta jalma anu kuring damel di Wild Birds Unlimited! Kumaha éta pikeun sambungan ?!

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.