Indy nyaéta StartUp Friendly

bunderan tugu indy

Douglas Karr, mangrupikeun salah sahiji tina opat hakim anu ngabantosan kami milih tim anu unggul tina Startup Indy. Dina wawancara ieu anjeunna nyarioskeun kunaon anjeunna kalibet, sareng naha asup akal pikeun firma téknologi ngaluncurkeun ngamimitian di dieu di Indianapolis.

douglas-karr-startup-akhir minggu.png

Douglas Karr dina Ditilik dina StartUp Weekend

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.