Infegy Atlas: Jawaban Calakan ti Média Sosial

Login Logo InfegyAtlas

Leungit tina seueur panilitian anu kuring tingali online nyaéta kontéks tina statistik anu disayogikeun. Kuring mendakan yén statistik anu nyasabkeun (sering waé dihaja) sareng dumasar kana jandéla kaayaan anu ideal atanapi kajadian anu henteu biasa. Nanging, aranjeunna dibagi kumaha waé ogé. Bisi, kuring rada yakin yén ampir aya médium bakal nyaritakeun yén aranjeunna gaduh pangasilan anu pangsaéna pikeun investasi.

Mustahil pikeun sadayana janten anu pangsaéna… sareng anu langkung penting, anu pangpentingna subyektif. Kontéks di sakurilingna tiasa kalebet ukuran perusahaan, biaya perizinan, karakteristik klién anu nyetirna ka luhur pangalusna. Anyar-anyar ieu, kuring ningali perbandingan sistem CMS anu dilabélan paling populér - tapi henteu ngagaduhan kontéks kana ukuran sareng tujuan eusi anu diterbitkeun, sumberdaya internal pikeun dimekarkeun dina CMS, sareng kalenturan CMS dina medium. Anu paling saé pikeun hiji perusahaan sanés anu sanés anu sanés pikeun anu sanés - éta sababna DK New Media parantos janten padagang sumber salami mangtaun-taun. Ngagunakeun kontéks, urang cocog perusahaan kana solusi anu cocog.

Ieu pidéo hébat anu nyarios Infegy Atlas, platform monitoring sosial anu digunakeun pikeun ngabantosan merek nyandak kaputusan anu langkung saé dumasar kana paguneman real-time di média sosial. Dina conto urang di luhur, kecerdasan sosial tiasa nyayogikeun rusakna firmagraphics anu pakait sareng perusahaan pikeun cocog sareng solusi anu kedahna hindaran atanapi dipikaresep ku aranjeunna.

Infegy Atlas mangrupikeun platform intél sosial anu dikembangkeun pikeun ngajawab patarosan ngalangkungan opat bidang konci anu fokus:

  • nepungan - Ngahijikeun langkung ti 100 titik data anu trén, Infegy Atlas sacara otomatis ngahasilkeun carita pikeun nyaritakeun naon anu lumangsung sareng poko anjeun, nyorot kajadian penting dina waktosna, sareng ngajelaskeun data, nyandak anjeun ngalangkungan grafik sareng langsung kana jawaban.
  • pabandingan - Ngajalankeun dugi ka genep mata pelajaran unik sakaligus, sareng Infegy Atlas bakal masihan anjeun wawasan anu lengkep kumaha ngabandingkeunana, naon anu ngabédakeunana, sareng naon anu sami. Datétét dianalisis babarengan, masihan anjeun inpormasi énggal mustahil dipanggihan ku hiji subyek nyalira.
  • elmu basa - Infegy Atlas didukung ku Infegy Linguistik, sanggup maca sareng napsirkeun téks langkung siga manusa tibatan parangkat lunak. Téknologi ieu, dikembangkeun di Infegy langkung ti tujuh taun, sanggup nganalisis basa anu luar biasa rumit, masihan anjeun analisis anu dipercaya sareng euyeub ngeunaan koméntar sosial
  • data - Pangumpulan data sosial anu pangpanjangna dina bisnis, sacara lega sumberna tina sababaraha saluran, dinormalisasi pikeun ngagambarkeun populasi umum, sareng sacara ketat disaring spam pikeun mastikeun hasil anu akurat, dipercaya

Ieu 10 cara inpormasi ieu tiasa dianggo salaku agénsi:

infegy-atlas

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.