Pangaruh ngeunaan Konversi, Sanés Ngahontal

pangaruh

Éta kajantenan deui. Kuring kantos aya di hiji acara dimana jalma anu kuat pisan ahli dina ngembangkeun acara olahraga internasional nyarios. Anjeunna nyarioskeun perkawis tantangan industri dina narik anyar pameget dina industri balap khusus. Terus anjeunna nyarios kecap ... pangaruh.

Pangaruh - kapasitas pikeun mangaruhan pangaruh kana karakter, pamekaran, atanapi tingkah laku batur atanapi naon, atanapi pangaruh éta sorangan.

Timnya ngajajah panggunaan nyetak algoritma pikeun ngaidentipikasi influencers. Aranjeunna bakal nyungkeun bantosan pangaruh ieu pikeun nyobaan narik minat pamirsa sareng demografi énggal dina acara éta. Ieu mangrupikeun jenis omongan anu ngadorong kuring. Éta jalma dina industri pamasaran masih percanten trikna nyaéta mayar sababaraha jalma kalayan jangkauan ageung pikeun ngamajukeun produk atanapi jasa na ngiringan kuring kacang. Pangaruh nyaéta ngeunaan kapasitas pikeun boga pangaruh, henteu ngan ukur ngahontal.

Teu aya anu disebat pangaruh algoritma nyetak di luar sana nyayogikeun ukuran anu akurat ngeunaan kamampuan hiji jalma pikeun mangaruhan kaputusan pamésan. Éta sadayana dumasarkeun kana jumlah penggemar, pengikut sareng kamampuan ngahontal jalma langsung atanapi ngalangkungan retweet sareng saham. Ngahontal, ngahontal, ngahontal.

Ieu sering aya masalah sareng strategi marketing tradisional. Aranjeunna ngagaduhan jangkauan anu ageung, janten tangtosna sababaraha dampak bakal kaukur. Tapi aranjeunna henteu bakalan suksés dina ngajantenkeun kanyataan pangaruh aranjeunna leres-leres meryogikeun. Kuring ningali produk sareng jasa didorong sadaya waktos ku anu disebat influencers di industri urang… sareng sababaraha kali kuring ngabagi inpormasi éta sareng jaringan kuring. Tapi jarang kuring leres-leres ngadamel pamésan dumasar ti batur anu ngagaduhan skor pangaruh anu luhur.

Éta frustasi sabab industri pamimpin ieu parantos ngagaduhan pangaruh langkung ti anu aranjeunna peryogikeun - aranjeunna gaduh jutaan pameget sacara internasional anu ngapung sareng ngalaman kajadianana. Jalma-jalma ieu nyéépkeun harta sareng tetep sababaraha dinten, ngaraosan musik, tuangeun, acara pra sareng pasca-lomba sakitar tontonan balap paling terkenal di dunya.

Janten jelas - kuring henteu nolak pikeun ngamangpaatkeun ieu anu disebat influencers. Tapi anggo éta pikeun nilai anu aranjeunna leres-leres bawa ... anggo kana mawa pesen, henteu ka nyiptakeunana. Upami anjeun hoyong leres-leres mangaruhan jalma, anjeun kedah bagikeun carita yén jalma tiasa aub sacara émosional sareng ngajalankeun kaputusan mésér. Tunjukkeun kuring carita batur anu saumur kuring, panghasilan kuring, sareng minat kuring anu gaduh pangalaman anu luar biasa dina acara anjeun.

Kalayan jutaan peminat, aya jutaan carita anu narik ati dina unggal déografi sareng minat. Aranjeunna ngan saukur henteu ngetok kana éta! Aktipkeun kamampuan pikeun pemirsa anjeun pikeun nyiptakeun sareng ngabagi gambar sareng pidéo, kéngingkeun aranjeunna pikeun mendakan sareng silih nuturkeun, nyayogikeun aplikasi mobile pikeun pamanggihan sareng bagi sosial.

Ngidinan pemirsa anjeun pikeun nyiptakeun sareng ngabagi caritaanana - teras bagikeun anu pangsaéna ngalangkungan saluran-saluran ieu kalayan jangkauan anu jembar. Cocogkeun carita sareng pemirsa pikeun hasil anu paling mangaruhan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.