Alat Anu Katuhu pikeun Influencer atanapi Jurnalistik Teureuh

mendakan influencers

Meltwater parantos janten sponsor anu hadé pikeun blog urang. Kami ngalakukeun webinar internasional sareng aranjeunna dina ngadangukeun sosial anu macét sareng ngagaduhan réspon anu ageung. Sareng kami parantos siap ngaleupaskeun infographic munggaran kami sareng aranjeunna! Sponsor difokuskeun kana produk News sareng Buzz masing-masing pikeun ngupingkeun tradisional sareng sosial, tapi kuring hoyong ngajukeun hiji aspék produk Berita na pikeun profesional Hubungan Masyarakat anu ngajantenkeun kahirupan kuring salaku pangaruh ton langkung gampang…

Kaseueuran pitches kuring nampi ti profesional Hubungan Masyarakat asalna tina alamat pribados sareng mangrupikeun iritasi angkatan sareng blast anu ngablokir koropak kuring. Jalma-jalma ieu nganggo alat panjagaan PR tradisional anu daptar alamat email kuring sareng aranjeunna SPAM tina omong kosong kuring. Aranjeunna henteu ngartos kumaha carana pitch blogger sareng kuring yakin wartawan resep taktik na bahkan kirang.

Kuring ngabales pitches anu goréng atanapi henteu relevan pikeun jalma éta nyandak 5 menit pikeun ningali naha kontén kuring aya hubunganana sareng klienna. Saur kuring henteu kaseueuran aranjeunna ngalaksanakeun éta kumargi aranjeunna rurusuhan sareng aranjeunna henteu nyangka aya balukarna pikeun tindakanana. Tapi aya. Jalma sapertos kuring langsung ngalaporkeun éta salaku Junk sahingga urang henteu kantos ningali nada anu sanés dina koropak kami. Éta leres-leres musibah pikeun jalma PR éta - anu hiji dinten panginten ngagaduhan nada anu hadé pikeun blog urang.

Kamari, kuring nampi email nada ti Agénsi PR anu ngamangpaatkeun Alat teureuh PR Meltwater. Kuring moal nyebatkeun anu ngirim kumargi aranjeunna henteu relevan - tapi email na HTML sareng grafik sareng ngagaduhan pilihan anu pangsaéna di dunya - an tautan langganan. Ngaklik tautan éta, kuring dibawa ka layar anu sanés:

lebur cai-langganan

Wah, pilihan pikeun lirén tina pitches ieu atanapi bahkan sakabéh database média! Éta kuat, transparan sareng nyekel agénsi PR sareng Meltwater akuntabel ka saha waé anu nyalahgunakeun sistemna. Malah langkung narik deui nyaéta pilihan tina email anu sumping ti Meltwater atanapi dialihkeun ka layanan email anjeun. Éta tingkat tambahan tina akuntabilitas sabab kaseueuran klien email nawiskeun kamampuan pikeun ngarambat alamat email sacara otomatis atanapi bahkan ngahalangan aranjeunna.

Upami anjeun mingpin hubungan masarakat propésional atanapi agénsi teureuh sareng leres-leres hoyong tim anjeun ngawangun hubungan (sakumaha kuduna) sareng jawab aranjeunna, ieu mangrupikeun alat anu anjeun peryogikeun pikeun teureuh. Henteu hilap Meltwater ngagaduhan langkung 350,000 kontak média dina databésna kalayan satu ton inpormasi pikeun masing-masing pikeun ngabantosan anjeun mendakan influencer sareng wartawan anu pas.

meltwater-influencer-database

Panyingkepan: Tulisan ieu TEU dipénta ku Meltwater, éta sadayana kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.