Naha Influencer Marketing Mungkin Ngan Janten Stratégi Salajengna

influencer pamasaran infographic

Nalika kuring nyarios dina pamasaran influencer di Média Pamasaran Sosial Dunya, kuring ditiup ku paménta boh diskusi anu lumangsung kuring sareng seueur perusahaan salami dina konperénsi. Kuring gaduh kamar anu dipak sareng sacara harfiah ngagaduhan sakumpulan jalma nuturkeun kuring kaluar tina presentasi pikeun sababaraha patarosan tambihan saatos sési.

Kuring bagikeun ka video rap yén Rappitt didamel pikeun kuring - anu ayeuna ngahontal pemirsa anu langkung lega tanpa kedah ngimbangan kuring salaku pangirut sabab anjeunna sasaran kuring sareng ngadamel pidéo pikeun kuring. Kuring nyarios ngeunaan ngembangkeun carita sareng strategi pikeun mastikeun kasuksésan sareng influencer sareng gaduh kaluar nalika aranjeunna henteu hasil. Sareng kuring nyayogikeun sababaraha tanggapan kana cariosan anu bakal ngabantosan pangaruhan pikeun langkung komunikasi ngeunaan produk atanapi jasa anu anjeun pikahoyong pikeun aranjeunna bagi.

Merek sapertos Influencer Marketing sabab tiasa ngalayanan sababaraha tujuan (salian ti tujuan anu paling jelas, nambahan penjualan): pangkat halaman, paparan, kasatiaan pelanggan, generasi UGC, kamekaran dina saluran sosial, virality eusi, sareng seueur deui. Konsumén resep kusabab éta datang sakumaha langkung asli. JEUNG ditepikeun ka aranjeunna dina waktos anu pas. Nalika palanggan ngotéktak blog ngeunaan home-decor… éta waktos anu pas pikeun nampilkeun aranjeunna tautan kana korsi Eames (yén mérek anjeun ayeuna aya fitur), kalayan ditampilkeun dina kontéks bumi pangaruh anu dipercaya. Pendekatan kontekstual ieu langkung épéktip tibatan ngirim aranjeunna email spammy anu mimiti énjing ... pas nalika aranjeunna badé damel.

Faktor konci pikeun mendakan influencer henteu matak lieur pangaruh sareng jangkauan atanapi popularitas. Di handap anu ageung henteu hartosna yén pemirsa atanapi komunitas badé badé mésér produk atanapi jasa anjeun. Nyatana, sanaos seueur pangaruh anu ngagaduhan pangaruh popularitas anu luar biasa - éta henteu hartosna yén aranjeunna tiasa mangaruhan paripolah jual beuli anu nuturkeun aranjeunna.

Penting pikeun anjeun mendakan jalma anu ngagaduhan pemirsa anu cocog anu ngagaduhan kamampuan henteu ngan ukur ngamajukeun produk atanapi jasa anjeun - tapi pikeun mikat pengikut sareng ngarahkeun kana bisnis anjeun dimana anjeun teras tiasa ngarobihna. Pangaruh henteu payu, istilah pangaruh sacara harfiah asalna tina kecap ngocor. Pakasaban influencer nyaéta ngarahkeun aliran ka anjeun sahingga anjeun tiasa nganggo kapercayaan sareng wewenang yén influencer parantos ngawangun sareng ngungkit éta salaku milik anjeun.

The rak ngembangkeun infographic ieu sareng éta mangrupikeun platform pamasaran pangaruh pikeun ngaidentipikasi sareng hubungan sareng influencer sareng ngukur kasuksésan kampanye anu dilaksanakeun.

Influencer Marketing Infographic - Raja Anyar Eusi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.