Baheula, Ayeuna, sareng Masa Depan tina Influencer Marketing Landscape

Influencer Marketing Lansekap

Dékade katukang parantos janten salah sahiji kamekaran anu ageung pikeun pamasaran influencer, netepkeunana salaku strategi anu kedah dipikabutuh pikeun merek dina usaha pikeun nyambung sareng pamiarsa konci na. Sareng daya tarikna disetél pikeun salami langkung seueur merek milarian pasangan sareng influencer pikeun nunjukkeun kaaslianana. 

Kalayan kebangkitan e-commerce sosial, redistribution belanja iklan ka pamasaran influencer tina televisi sareng média offline, sareng ningkat nyoko kana parangkat lunak anu ngahalangan iklan anu ngagagalkeun iklan online tradisional, henteu heran:

Pamasaran influencer diperkirakeun ngahasilkeun $ 22.2 milyar di dunya dina 2025, naék tina $ 13.8 milyar taun ka tukang. 

Nagara AS of Influencer Marketing, HypeAuditor

Sanajan, tantangan ulah timbul dina pamasaran influencer sakumaha bentang na terus ngarobah, sahingga hésé pikeun merek, komo influencers sorangan, tetep nepi ka prakték pangalusna. Éta ngajadikeun ayeuna waktos anu sampurna pikeun ngarepkeun naon anu parantos damel, naon anu henteu, sareng kumaha masa depan kampanye influencer anu épéktip. 

Masa Depan nyaéta Nano 

Salaku urang assess anu dijieun gelombang taun kaliwat ieu, kanyataanana éta ngareureuwas ka nonmarketers na marketers sapuk. Taun ieu, dunya kirang prihatin sareng nami-nami ageung sapertos The Rock sareng Selena Gomez - aranjeunna tetep dina mikro-influencer sareng nano-influencer.

Influencer ieu, kalayan antara 1,000 sareng 20,000 pengikut, gaduh kamampuan pikeun ngahontal komunitas Ecological, janten saluran anu optimal pikeun merek pikeun ngahontal sawaréh khusus pamiarsa. Henteu ngan ukur aranjeunna tiasa nyambung sareng grup anu teu malire pamasaran tradisional, tapi tingkat papacanganna (ERs) leuwih luhur. Dina 2021, nano-influencer ngagaduhan rata-rata ER tina 4.6%, leuwih ti tilu kali leuwih ti influencers kalawan leuwih ti 20,000 pengikut.

Kakuatan micro-influencers na nano-influencers teu lolos marketers tur salaku merek narékahan pikeun diversify strategi média sosial maranéhanana sarta ngungkit ERs tinggi dina kampanye lumangsung, urang bakal ningali tiers influencer ieu mangtaun malah leuwih popularitas.

Pangaruh Industri Marketing Terus Asak

Uniquely ogé, data geus ditémbongkeun yén umur rata-rata pamaké média sosial crept up dina taun ka tukang.

  • Persentase pangguna dina Instagram antara umur 25 sareng 34 naék 4%, sedengkeun jumlah pangguna TikTok yuswa 13 dugi ka 17 turun ku 2%.
  • Pangguna TikTok antara umur 18 sareng 24 mangrupikeun grup pangguna panggedéna dina platform éta, dina 39% tina sadaya pangguna.
  • Samentara éta, 70% pangguna YouTube umurna antara 18 sareng 34 taun.

Dinamis tina panongton maturing nyanghareupan realitas sobering ieu reflected di pengikut subjék 'dicari kaluar. Nalika pangguna terus ngiringan Instagram pikeun Beyonce sareng Kardashians, panilitian nunjukkeun yén Keuangan & Ékonomi, Kaséhatan & Kedokteran, sareng Usaha & Karir mangrupikeun kategori anu paling narik. pengikut anyar di 2021.

Ngaronjatkeun Adoption, Inovasi, sareng Metaverse Bakal Ngangkat Influencer Marketing ka Tingkat Salajengna

Industri pamasaran influencer di 2022 jauh langkung canggih tibatan pra-pandémik, sareng pamangku kapentingan parantos perhatikeun. Influencer ayeuna mangrupikeun bagian utama tina buku playbooks paling marketers, sareng sanés ngan ukur pikeun proyék-proyék anu biasa sababaraha taun ka pengker. Merek beuki milarian kerjasama anu terus-terusan sareng influencer.

Samentara éta, platform média sosial masihan panyipta alat anyar sareng seueur cara pikeun ngahasilkeun panghasilan. Dina 2021, Instagram nambihan toko panyipta, kerangka deal promosi énggal, sareng perbaikan kana pasar influencer pikeun ngabantosan merek nyambung sareng pangguna. TikTok ngaluncurkeun tip pidéo sareng hadiah virtual, ogé kamampuan streaming langsung. Sareng YouTube ngumumkeun Dana Shorts $ 100 juta salaku cara pikeun ngadorong influencer pikeun nyiptakeun kontén pikeun jawabanana kana TikTok.

Tungtungna, balanja online parantos ngalaman pertumbuhan meteorik salami pandémik, tapi…

Dagang sosial diperkirakeun tumbuh tilu kali langkung gancang, dugi ka $ 1.2 triliun ku 2025

Naha balanja disetél pikeun Revolusi Sosial, Accenture

Platform média sosial ngaluncurkeun integrasi e-commerce, sapertos Tetes Instagram jeung Mitra TikTok sareng Shopify, pikeun mempermudah sarta capitalize dina windfall éta.

Sababaraha taun ka pengker parantos ngabuktikeun influencer média sosial salaku sumber anu berharga, anu pasti nuju kana évolusi anu ngajantenkeun industri dina posisi anu saé pikeun anu salajengna. Nu naon datang salajengna kamungkinan tumuwuhna jeung nyoko kana augmented kanyataanana jeung metaverse nu.

Nyandak pamasaran influencer tina dua diménsi ka tilu bakal janten kasempetan gedé salajengna, sakumaha dibuktikeun ku peralihan strategi Facebook pikeun museurkeun kana sagala hal Meta. Ulah salah, éta ogé bakal nampilkeun loba tantangan. Ngawangun sareng ngabagi pangalaman immersive bakal hartosna kurva diajar anu ageung pikeun influencer virtual. Tapi tinangtu kumaha industri parantos ngalangkungan pandém sareng kakuatan anu luar biasa, kami yakin yén influencer nanggung tangtangan éta.

Unduh HypeAuditor's US State of Influencer Marketing 2022 Laporan