8 Alat Pikeun Panaliti Pamasaran Influencer Relevan Pikeun Ecological Anjeun

Influencer Marketing Alat Panalungtikan

Dunya terus robih sareng pamasaran robih sareng éta. Pikeun pemasar, pamekaran ieu mangrupikeun koin dua sisi. Di hiji sisi, éta pikaresepeun pikeun terus-terusan nyusul tren pamasaran sarta datang nepi ka ideu anyar.

Di sisi séjén, sakumaha beuki loba wewengkon pamasaran timbul, marketers jadi sibuk - urang kudu nanganan strategi marketing, eusi, SEO, buletin, média sosial, datang nepi ka kampanye kreatif, jeung saterusna. Untungna, urang gaduh alat pamasaran pikeun ngabantosan urang, ngahémat waktos, sareng nganalisa data anu henteu tiasa urang laksanakeun.

Pamasaran influencer sanés tren énggal - ayeuna, éta mangrupikeun cara anu mantep sareng dipercaya pikeun ningkatkeun anjeun kasadaran brand jeung mawa konsumén anyar.

75% merek dimaksudkeun pikeun ngahaturanan anggaran anu misah pikeun pamasaran influencer di 2021. Upami aya, 5 taun ka pengker ngajantenkeun pamasaran influencer langkung sayogi pikeun merek anu langkung alit, tapi dina waktos anu sami langkung rumit sareng fleksibel.

Pangaruh Hub Marketing

Kiwari, ampir sagala produk atawa jasa bisa diwanohkeun kalayan pamasaran influencer tapi marketers keur nyanghareupan tantangan anyar kalawan influencers. Aranjeunna hoyong terang kumaha milarian panyipta anu sampurna pikeun merekna, kumaha pariksa naha aranjeunna ngagaleuh pengikut sareng papacangan, sareng kumaha mastikeun yén kampanyena bakal efektif. 

Kabeneran, aya parabot pamasaran nu mantuan Anjeun manggihan influencers pangalusna pikeun Ecological anjeun sarta gambar brand, evaluate jangkauan naon anjeun tiasa nyangka ti collaborating sareng maranehna, sarta analisa kampanye influencer anjeun sanggeus éta réngsé. 

Dina tulisan ieu, urang bakal nutupan 7 alat pikeun anggaran sareng tujuan anu béda. Anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng anjeun sareng ngahémat waktos dina panalungtikan pamasaran influencer.

Awario

Awario ngamungkinkeun usaha sareng pemasar mendakan mikro- sareng makro-influencer dina Ecological anjeun.

Awario - Milarian mikro-influencer atanapi nano-influencer

Awario mangrupikeun alat anu saé pikeun milarian sadaya jinis influencer, ageung atanapi alit, Ecological atanapi mainstream. Kauntungannana nyaéta kalenturan - anjeun henteu ngagaduhan kategori prasetél anu anjeun kotektak pikeun influencer sapertos seueur alat pamasaran influencer anu sanés. 

Sabalikna, anjeun nyiptakeun waspada ngawaskeun média sosial anu ngamungkinkeun anjeun milarian influencer anu nyebut kecap konci khusus (atanapi ngagunakeunana dina bios, jsb.). Kecap konci ieu tiasa janten merek khusus dina Ecological anjeun, pesaing langsung anjeun, jinis produk anu anjeun hasilkeun, sareng istilah anu aya hubunganana sareng industri - watesna nyaéta imajinasi anjeun. 

pangaturan waspada influencer awario

Sakedap kanggo mikir ngeunaan jinis influencer anu anjeun hoyong mendakan sareng frasa naon anu bakal dianggo dina caption sareng tulisanna. 

Awario teras ngumpulkeun paguneman online anu nyebatkeun kecap konci ieu sareng mariksa aranjeunna pikeun jangkauan, sentimen, sareng sakumpulan métrik demografi sareng psikografis. Panulis anu paling seueur jangkauan dina tulisanna ditambah kana laporan Influencer. 

Awario - Pangaruh Top

Laporan nunjukkeun yén influencer dirobih ku platform (Twitter, YouTube, sareng saterasna) kalayan jangkauanna, sabaraha kali aranjeunna nyarios kecap konci anjeun, sareng sentimen anu dikedalkeun. Anjeun tiasa ngajalajah daptar ieu sareng milarian panyipta anu cocog. Laporan tiasa gampang dibagikeun ngaliwatan awan atanapi PDF sareng kolega sareng pamangku kapentingan anjeun.

Upami anjeun milarian influencer kalayan jangkauan khusus (contona, 100-150 rébu pengikut), anjeun tiasa mendakanana dina Sebutkeun Feed. Aya panel saringan anu merenah anu ngamungkinkeun anjeun nyaring akun sareng sajumlah pengikut. Anjeun tiasa langkung nyaring data ieu dumasar kana sentimen, nagara asal, sareng seueur deui.

Éta kedah disebatkeun yén Awario sanés ngan ukur alat pamasaran influencer sareng éta nyayogikeun seueur wawasan pamasaran anu mangpaat pikeun analisa pesaing, perencanaan kampanye, sareng ngawaskeun média sosial.

Anjeun kedah nyobian Awario upami:

  • Anjeun gaduh sarat pisan husus pikeun influencers dina pikiran
  • Anjeun hoyong laser-target kampanye influencer anjeun
  • Anjeun peryogi alat multi-tujuan anu tiasa nutupan langkung seueur tibatan pamasaran influencer

bedah:

Awario nawiskeun uji coba gratis 7 dinten dimana anjeun tiasa nguji Laporan influencer

Ngadaptar Pikeun Awario

Hargana mimitian jam 39 $ sabulan (24 $ upami anjeun mésér rencana salami sataun) sareng gumantung kana sabaraha paguneman alat éta tiasa ngumpulkeun sareng nganalisa. 

Pangwangunan

Upfluence mangrupikeun database influencer pangsaéna pikeun merek E-commerce. Kaseueuran alat pamasaran influencer dumasar kana pangkalan data - katalog influencer upami anjeun badé. Upfluence mangrupikeun kamajuan alami tina konsép ieu. Éta database online anu ageung pikeun influencer anu terus diropéa sareng dilegaan ku algoritma anu nganalisa profil panyipta dina sababaraha platform média sosial. 

upfluence manggihan influencers ecommerce

Sakali deui, anjeun nganggo kecap konci pikeun milarian panyipta, tapi waktos ieu alat éta henteu ngamimitian milarian énggal ti mimiti. Rada, eta combs ngaliwatan database na pikeun manggihan propil nu boga tag relevan pakait sareng konci Anjeun. Naon misahkeun Upfluence ti database influencer séjén nyaéta kamampuhan pikeun napelkeun beurat kana kecap konci béda. 

Salaku conto, anjeun milarian influencer gaya hirup pikeun ngamajukeun perkakas bumi anu didamel sacara étika. Anjeun tiasa ngadamel hiasan imah jeung desain interior kecap konci utama jeung milih etis, bisnis leutik, milik awéwé salaku kecap konci sekundér. Éta bakal relevan pikeun milarian anjeun, tapi moal maénkeun peran utama salaku kecap konci utama anjeun. 

Upami platform utama anjeun nyaéta Instagram, anjeun bakal tiasa nyaring influencer dumasar kana demografi sapertos umur, gender, sareng lokasi (upami influencer nampilkeun otorisasi aksés kana data ieu).

Toko e-commerce bakal tiasa nampi nilai langkung tina alat anu mendakan influencers diantara para nasabah anu tos aya. Upfluence tiasa diintegrasikeun sareng CMR sareng halaman wéb anjeun pikeun ngaidentipikasi palanggan kalayan seueur pengikut média sosial. Inget, konsumén Anjeun salawasna marketers pangalusna anjeun, sarta lamun maranéhna boga panongton sorangan, éta bakal gagabah mun maranéh ngalalaworakeun kana eta.

Salian pilarian influencer, Upfluence nyadiakeun database customizable dimana anjeun bisa ngatur influencers dipikaresep. Anjeun tiasa nambihan kolom sareng ngantepkeun tag pikeun mendakan jalma anu anjeun kolaborasi langkung gampang. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyambungkeun sadaya korespondensi email antara anjeun sareng influencer pikeun rujukan anu gampang. Aya ogé komponén manajemén siklus kahirupan anu nunjukkeun kamajuan anjeun pikeun unggal influencer-saha anu anjeun badé rundingan, saha anu anjeun ngantosan pikeun ngarengsekeun kontén, saha anu ngantosan mayar, hal-hal éta.

Upfluence - Lagu Ecommerce influencers

Sakabehna, Upfluence museurkeun kana facilitating hubungan organik jangka panjang antara merek na influencers, ku kituna fokus maranéhanana henteu ngan dina kapanggihna influencer tapi komunikasi jeung sambungan ogé. 

Anjeun kedah nyobian Upfluence upami:

  • Gawe sareng e-commerce sareng toko online
  • Hoyong platform pamasaran influencer pikeun milarian sareng manajemén
  • Tujuan pikeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng influencers

bedah 

Upfluence mangrupikeun platform tingkat Perusahaan. Eta nyadiakeun harga pasti on kontak sanggeus manajer maranéhanana bisa ascertain kabutuhan Anjeun. Aya tilu rencana prasetél anu béda ku jumlah pangguna sareng aksés kana laporan sareng integrasi.

Mimitian Jeung Upfluence

Aya ekstensi Chrome gratis pikeun gancang nganalisis profil influencer.   

BuzzSumo

Sanaos BuzzSumo sanés mangrupikeun alat pamasaran influencer, éta ngamungkinkeun para pangguna pikeun mendakan kontén online anu pang populerna sareng nganalisis pangarang anu aya di tukangeunana. Ku kituna, éta tiasa cara endah pikeun manggihan influencers anu eusina meunang loba Dursasana sahingga jalma anu boga panongton satia tur aktip.

Analyzer Kandungan BuzzSumo

Pilarian di BuzzSumo ogé dumasar kana kecap konci. Anjeun oge bisa milih saringan nu bakal dilarapkeun ka pilarian Anjeun kaasup tanggal, basa, nagara, jeung saterusna. Hasilna bakal rengking ku jumlah ngajomblo anu aranjeunna ngahasilkeun - resep, dibagikeun, sareng koméntar. Anjeun teras tiasa naliti panulis tulisan ieu pikeun ngartos mana diantarana mangrupikeun tulisan viral ti pangguna média sosial biasa, sareng anu diciptakeun ku influencer, sareng ngahontal anu terakhir.

Fitur Trending Now Buzsummo ogé mangrupikeun alat anu pohara kapaké anu ngamungkinkeun anjeun tetep dina luhureun tren panganyarna dina industri urang. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyiptakeun topik prasetél anu ngajéntrékeun niche anjeun sareng parangkat lunak bakal nunjukkeun anjeun eusi trending dina niche ieu. Ieu mangrupikeun fitur anu saé pikeun milarian panyipta anu muncul dina widang anjeun.

influencers youtube buzzsumo

Platformna ogé nyayogikeun pamilarian Influencer anu lugas, sanaos sakedik pulasna. Fitur Pangarang Top BuzzSumo ngabagi influencer kana kategori ieu:

  • blogger
  • Pangaruh
  • pausahaan
  • Wartawan
  • jalma biasa

Anjeun tiasa milih sababaraha kategori pikeun milarian. Pilarian sakali deui gumantung kana kecap konci anu aya hubunganana sareng anu anjeun nyayogikeun. Hasilna masihan anjeun seueur inpormasi ngeunaan panulis kalebet jumlah pengikutna dina platform, halaman wébna (upami aranjeunna gaduh) sareng otoritas domainna, relevansi, sareng seueur deui.

Anjeun kedah nyobian BuzzSumo upami:

  • Anjeun milarian blogger
  • Hoyong platform pamasaran influencer pikeun milarian sareng manajemén
  • Tujuan pikeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng influencers

bedah

Aya rencana gratis anu masihan anjeun 10 pamilarian sabulan, tapi, pamilarian Pangarang Top henteu kalebet. Anjeun ogé tiasa nyobian unggal rencana gratis salami 30 dinten. 

Mimitian Uji Coba Gratis 30 Dinten BuzzSumo

Hargana mimitian ti $99 per bulan sareng rupa-rupa gumantung kana fitur anu sayogi. Fitur Pangarang Top ngan sayogi dina rencana ageung anu dijual $ 299 sabulan.

Héep

Heepsy ngamungkinkeun anjeun milarian sareng milarian jutaan influencer Instagram, YouTube, TikTok sareng Twitch. Saringan pamilarian Heepsy ngabantosan anjeun mendakan naon anu anjeun milarian, sareng laporan influencer kami nyayogikeun anjeun métrik anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak kaputusan. Platformna kalebet métrik kinerja kontén sareng audit pengikut palsu.

heuheuheu

Anjeun kedah nyobian Heepsy upami:

  • Eusi anjeun biasana visual sareng anjeun milarian panyipta pidéo.
  • Anjeun hoyong ngalacak papacangan eusi sareng topik konci.
  • Anjeun hoyong pangaruh pengikut dina Instagram, YouTube, TikTok, sareng Twitch.

bedah

Harga dimimitian dina $49 sabulan kalayan kamampuan terbatas. Éta ogé nawiskeun bisnis sareng bungkusan emas.

Mimitian Uji Coba Gratis 30 Dinten BuzzSumo

Hunter.io

Hunter.io manggihan alamat surélék kanggo Anjeun. Anjeun tiasa ngalaksanakeun 100 milarian per bulan dina rencana gratis. Anjeun ngalebetkeun nami domain kana mesin pencarina sareng Hunter.io bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun milarian alamat email anu napel kana domain éta.

Hunter - manggihan alamat surélék pikeun influencer teureuh

Hunter.io tiasa janten bantosan khusus pikeun milarian alamat email jalma-jalma anu tiasa janten nilai pikeun organisasi anjeun. Salaku conto, salaku bagian tina kampanye influencer anjeun, anjeun tiasa naroskeun postingan blogging tamu dina blog anu berpengaruh dina Ecological anjeun. Kadang-kadang tiasa sesah milarian alamat email anu leres nalika anjeun kedah ngadeukeutan aranjeunna kalayan pamundut anjeun. Anjeun tiasa ngalebetkeun nami jalma sareng situs wéb perusahaan kana Hunter.io, sareng éta bakal nyayogikeun alamat email anu disarankeun.

Upami anjeun pikir anjeun gaduh alamat email anu sah pikeun nuturkeun tapi henteu yakin, anjeun tiasa ngalebetkeun alamatna kana Hunter.io, sareng éta bakal nangtukeun naha alamat emailna sah.

Anjeun oge bisa make Hunter.io salaku plug-in. Dina hal ieu, nalika anjeun angkat ka halaman wéb khusus anjeun tiasa ngaklik ikon Hunter.io dina panyungsi anjeun sareng éta bakal mendakan alamat email anu valid anu napel kana domain éta.

Anjeun kedah nyobian Hunter.io upami:

  • Anjeun parantos gaduh daptar pengikut anu anjeun hoyong angkat
  • Anjeun dina prosés nyiptakeun database pribadi influencer anjeun dina Ecological anjeun

bedah 

Versi gratis masihan anjeun 25 milarian sabulan.

Milarian Alamat Surélék sareng Hunter

Rencana anu dibayar mimitian jam 49 euro sareng kalebet langkung seueur pamilarian sareng fitur Premium sapertos langkung seueur analytics sareng unduhan CSV.

Sparktoro

Bari sababaraha parabot dina daptar ieu ngidinan Anjeun pikeun panalungtikan panongton Anjeun ogé, Sparktoro ngandelkeun panalungtikan panongton pikeun manggihan influencers relevan. Hartina, anjeun mimiti mendakan pamiarsa ngalangkungan Sparktoro teras dianggo pikeun terang kumaha cara ngahontalana.

Sakali anjeun muka alat, anjeun tiasa mendakan pamiarsa ku nyerat:

  • naon anu aranjeunna sering ngobrol ngeunaan; 
  • kecap naon anu aranjeunna anggo dina profilna;
  • situs web naon maranéhna didatangan;
  • sareng hashtags anu aranjeunna anggo.

Pikiran anjeun, anjeun ngan ukur kedah ngajawab salah sahiji patarosan ieu pikeun milarian pamiarsa anjeun. Sesa aranjeunna bakal dijawab ku hasil Sparktoro - sareng akun média sosial anu diturutan ku pamiarsa anjeun.

Sparktoro - Teangan influencers

Upami anjeun badé nganggo Sparktoro pikeun panalungtikan influencer, fokus utama anjeun nyaéta hasil anu nunjukkeun naon anu dituturkeun ku panongton anjeun, kunjungan, sareng kalibet. Sparktoro ngabagi hasil ieu kana opat kategori:

  • Paling dituturkeun akun média sosial
  • Akun sosial kalayan jangkauan anu langkung alit tapi papacangan anu luhur diantara pamiarsa anjeun
  • situs web paling dilongok
  • Situs wéb anu kirang lalulintas tapi papacangan anu luhur

Daptar ieu ngabantosan anjeun ningali jalma anu pang populerna di ceruk ieu tapi ogé anu paling aktipitas sareng jalma, nunjukkeun anjeun mikro-influencer kalayan pengikut anu aktip sareng aktip.

sparktoro manggihan pencét

Sparktoro ogé nunjukkeun anjeun eusi naon anu dikonsumsi ku pamiarsa anjeun online: podcast naon anu aranjeunna dengekeun, akun pers naon anu aranjeunna turutan, sareng saluran YouTube anu aranjeunna tonton.

Anjeun kedah nyobian Sparktoro upami:

  • Anjeun henteu terang saha target pamiarsa anjeun atanapi hoyong milarian anu énggal
  • Anjeun hoyong ngartos kumaha carana ngahontal panongton anjeun ngaliwatan eusi online

bedah

Rencana gratis nyayogikeun lima pamilarian sabulan, kumaha ogé, rencana anu mayar nambihan akun sareng saluran anu langkung berpengaruh pikeun ngahontal pamiarsa target anjeun. Harga mimitian jam $38.

Mimitian Uji Coba Gratis 30 Dinten BuzzSumo

Followerwonk

Followerwonk mangrupikeun alat Twitter anu nyayogikeun rupa-rupa analytics pamiarsa pikeun platform éta. Éta ogé nawiskeun fitur panalitian influencer sacara logis museurkeun kana influencer Twitter.

Anjeun tiasa make eta pikeun ngagali deeply kana analytics Twitter Anjeun. Anjeun tiasa milarian Twitter bios, connect with influencers atanapi fans, sarta megatkeun aranjeunna handap ku lokasi, otoritas, jumlah pengikut, jsb Ieu méré tiap pamaké Twitter pangkat sosial dumasar kana jumlah pengikut jeung rasio Dursasana aranjeunna gaduh. Anjeun tiasa nganggo skor ieu pikeun nangtukeun sabaraha influencer populér.

Followerwonk - Twitter Search Bio Results

Sanajan kitu, pilarian teu diwatesan ka rekening husus. Anjeun tiasa milarian istilah kecap konci (merek anjeun, contona), sareng Followerwonk bakal nampilkeun daptar sadaya akun Twitter anu nganggo istilah éta dina bios na.

Anjeun kedah nyobian Followerwonk upami:

  • Platform utama pamirsa target anjeun nyaéta Twitter

Ngadaptar Pikeun Followerwonk Gratis

bedah

Alatna gratis. Aya vérsi anu mayar kalayan fitur tambahan, hargana mimitian ti $29.

NinjaOutreach

Upami anjeun langkung resep difokuskeun kana platform anu langkung tradisional pikeun panyipta online, ieu mangrupikeun alat pikeun anjeun. 

NinjaOutreach - Pangaruh YouTube sareng Instagram

Kalayan kamampuan milarian Instagram sareng YouTube nganggo kecap konci, NinjaOutreach bakal mendakan influencer kalayan klik, interaksi, sareng lalu lintas pangluhurna.

Kawas Upfluence, NinjaOutreach beroperasi utamana salaku database influencers YouTube jeung Instagram. Éta nahan langkung ti 78 juta média sosial sareng profil blogger anu anjeun tiasa ngahubungi sareng ngabantosan pikeun ngajadikeun otomatis teureuh anjeun pikeun nyegerkeun kolaborasi anjeun sareng influencer.

Platform ngajadikeun prosés teureuh utamana merenah sabab nyadiakeun kontak email sadaya influencers katuhu dina database sarta ngidinan Anjeun pikeun ngawangun CRM anjeun sorangan. Anjeun tiasa ngabagikeun aksés ka tim anjeun sareng ngalacak sajarah paguneman pikeun mastikeun sadayana tetep terang.

Anjeun kedah nyobian NinjaOutreach upami:

  • Anjeun peryogi platform anu bakal ngagampangkeun panalungtikan sareng bagian teureuh pamasaran influencer
  • Anjeun museurkeun kampanye influencer anjeun dina YouTube sareng Instagram

Ngadaptar Pikeun NinjaOutreach

bedah

Aya uji coba gratis (inpormasi kartu diperyogikeun). Dua rencana éta hargana $389 sareng $649 per bulan sareng bénten ku jumlah email, akun tim, sareng kontak anu sayogi.

Mimitian Jeung Influencer Outreach Dinten

Sakumaha anjeun tingali, alat pamasaran influencer nawiskeun rupa-rupa anu saé pikeun pemasar naon waé, henteu paduli anggaran atanapi tujuan anjeun. Kuring ajak anjeun coba versi bébas tina parabot nu bray panon anjeun tur tingal kumaha bisa maranéhna ngalakukeun pikeun brand Anjeun. Sahenteuna, anjeun tiasa ngawitan turutan influencers anjeun manggihan ku kituna anjeun bisa ngamimitian jejaring sareng maranehna, pamahaman Ecological maranéhanana sarta fokus, komo sugan kaanggo aranjeunna ngeunaan promosi produk jeung jasa anjeun.

panyingkepan: Martech Zone geus ditambahkeun Tumbu affiliate kana artikel ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.