Kumaha Kagungan Transformasi Digital sareng Hubungan Influencer

pangaruh 2 pamasaran kahareupna

Palanggan anjeun janten langkung terang, diberdayakeun, nungtut, kauninga, sareng sesah. Taktik sareng métrik jaman baheula teu aya deui sareng jalma kumaha nyandak kaputusan dina dunya digital sareng anu nyambung ayeuna.

Ku nerapkeun téknologi para pemasar tiasa sacara fundamental mangaruhan cara merek ningali perjalanan pelanggan. Kanyataanna, 34% transformasi digital dipimpin ku CMOs dibandingkeun ngan 19% anu dipimpin ku CTOs sareng CIOs.

Pikeun pemasar, pergeseran ieu mangrupikeun pedang bermata dua. Ku ngamangpaatkeun transformasi digital, CMO tiasa mangaruhan unggal mikro-moment sapanjang perjalanan palanggan. Di sisi anu sanésna, kalayan 70% usaha dirobih dina organisasi gagal, kumaha transformasi digital anu dirintis ku para pemasar ningali kasuksésan?

Ngenalkeun Pangaruh 2.0: Masa Depan Influencer Marketing

Pikeun ngabantosan anjeun milarian jalan dina bentang alam anu mekar ieu, urang damel sareng Pamasaran TopRank sareng Brian Solis, Penganalisa Utama, Altimeter Group, kanggo survey pemasar eksekutif ti perusahaan terkemuka, kalebet American Express, 3M, Adobe, sareng Microsoft. Misi urang? Pikeun milarian terang kumaha prakték pamasaran influencer ngembang sareng nyayogikeun kerangka anu nyambungkeun titik-titik antara "pamasaran influencer" dinten ayeuna sareng "hubungan influencer" énjing.

Pangaruh 2.0: Masa Depan Influencer Marketing nyaéta ngeunaan mendakan dunya hubungan influencer – disiplin anyar anu ngalangkungan sadayana pamasaran anu didorong hubungan, diwangun dina dasar empati sareng pelanggan-centricity. Panilitian anyar ieu masihan terang ngeunaan Pangaruh 2.0 stratégi, anu ngahijikeun sakali kelompok anu bénten-bénten pikeun mangaruhan penjualan, kapuasan pelanggan, sareng ingetan.

Unduh Laporan lengkep

Sedengkeun kuring bakal ngadorong anjeun pikeun unduh laporan lengkep pikeun kéngingkeun panilitian anu anjeun butuhkeun pikeun napigasi medan anyar ieu kalayan percaya diri, kuring bakal masihan anjeun intip kana tilu wawasan utama dina laporan.

  1. Pamilik Program sareng Pangirut Dipegatkeun

Salah sahiji tantangan utami anu mangaruhan masa depan pamasaran influencer nyaéta yén éta sering dikompartifikasi. Ieu nyegah pangaruh tina kéngingkeun perhatian eksekutif sareng nguntungkeun usaha transformasi digital anu langkung ageung. Dina waktos anu sami, kami diajar yén transformasi digital sareng hubungan influencer sami-sami mangaruhan unggal aspék bisnis.

Kami mendakan éta 70% program influencer dipimilik ku pamasaran, tapi fungsi sanésna, kalebet paménta gen, PR, produk, sareng média sosial, aktip kalibet ogé sareng influencer. 80% pemasar nyarios yén tilu atanapi langkung departemén damel sareng influencers, anu hartosna pangaruh kedah dipiboga sacara fungsional tibatan anu gaduh pamasaran tradisional tradisional. Pangaruh peryogi sakelompok juara dina sababaraha fungsi ieu pikeun kéngingkeun perhatian eksekutif sareng mangaruhan perjalanan palanggan dina unggal titik touch.

pamasaran influencer

  1. Hubungan Influencer Dampak ku Penguasaan Perjalanan Palanggan

Ngan satengah (54%) pemasar anu parantos nyebarkeun perjalanan pelanggan dina sataun katukang. Seueur mayoritas perusahaan anu nyétakeun perjalanan kéngingkeun sudut pandang anu strategis, anu dipuseurkeun-ku customer anu ngagaduhan pangaruh riak anu ageung di luar tim pamasaran. Pemetaan perjalanan perlu pikeun perusahaan pikeun kéngingkeun wawasan sareng pamustunganana, kaunggulan kompetitif.

Upami anjeun ngalengkepan prosés pemetaan perjalanan pelanggan nganggo platform Influencer Hubungan Manajemén (IRM), anjeun moal ngaidentipikasi sanés ngan ukur sadayana pangaruh konci dina bisnis anjeun, tapi ogé ngungkab kumaha masing-masing pangaruh perjalanan palanggan sacara unik. Brian Solis, Pimpinan Analis, Grup Altimeter

Ngajalajah saha anu mangaruhan palanggan anjeun dina unggal tahapan perjalanan palanggan tiasa ngabantosan anjeun langkung seueur ngaidentipikasi influencer anu paling pas kana merk anjeun. Salaku tambahan, prosés pemetaan pelanggan teu tiasa dilawan ngumumkeun pangaruh anyar anu mangaruhan kaputusan dina tahap kritis. Prosés pemetaan pelanggan sacara alami bakal nyorong pemasar pikeun ngémutan deui upaya pamasaran influencer.

trackr

  1. Ngembangna Anggaran Influencer Nuduhkeun Prioritas Strategis

Neruskeun ngadeukeutan pamasaran influencer sapertos biasa bakal nyababkeun anjeun kaleungitan kendali mérek anjeun sareng kamampuan bersaing dina dunya anu konsumén aya dina kontrol. Waktosna kanggo ngautamakeun hubungan influencer. Pamingpin kedah sacara strategis ngarobihkeun influencer sareng unggal touchpoint pelanggan tapi, aranjeunna ogé kedah nanem modal dina Pangaruh Manajemén Hubungan platform pikeun langkung épéktip ngajalankeun sareng ngaoptimalkeun hubungan jangka panjang.

55% pamasar urang anggaran influencer diperkirakeun dilegakeun. Diantara anggaran pikeun pemasar anu ngagunakeun téknologi kekalahan 77% ngarencanakeun pikeun nyéépkeun langkung. Ningali bagan di handap, éta gancang janten jelas yén seuseueurna anggaran pamasaran influencer bakal dilegakeun dina sasih payun.

Upami anjeun dina bisnis, anjeun dina bisnis pangaruh. Parobihan teras-terasan dimimitian dina hiji garis anggaran janten anjeun peryogi juara dina organisasi kanggo nyarios yén kami bakal nyobian ieu sareng ningali naon anu lumangsung. Philip Sheldrake, Ngatur Rakan, Mitra Euler

anggaran pamasaran influencer

Netepkeun Yayasan pikeun Pangaruh 2.0

Giliran anjeun. Salaku pamasar, kumaha anjeun ngalacak transformasi digital gancang? Ku diajar langkung seueur ngeunaan kumaha konsumén nyandak kaputusan sareng naon pangaruhna. Candak pangetahuan anjeun 2.0 pangetahuan saluareun tilu papanggihan konci ieu. Pikeun kéngingkeun sapuluh léngkah anu tiasa ditindak sareng ngamimitian sareng nyetél pondasi pikeun Pangaruh 2.0, unduh Pangaruh 2.0: Masa Depan Influencer Marketing. Diajar langkung seueur ngeunaan pemetaan perjalanan, transformasi digital, sareng pangaruh ayeuna.

Unduh Laporan lengkep

pangaruh 2 0

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.