Kieu Kumaha Anjeun Henteu Kaduruk ku Influencer Marketing

Depositphotos 13151676 s

Kami parantos nyerat sateuacanna ngeunaan sarap pamasaran pangaruh. Salaku jalma anu dibales ti jaman ka jaman salaku pangaruh, Kuring henteu percanten kana sabaraha pangaruh hubungan pamasaran anu disiapkeun.

Bisi, awal taun ieu kuring diulem ka Buruan bata sabab kuring lokal pangaruh dina média sosial. Aya sakumpulan jalma anu diulem tina média sosial - sadayana kalayan skor luhur dina mesin skor pangaruh populér pikeun Indianapolis. Jalur na nyayogikeun pas parkir sareng tikét suite sareng sadayana kaluar sareng acara éta. Abdi henteu leres-leres angkat - Kuring ngalaman konflik di menit-menit terakhir.

Salah sahiji réréncangan abdi angkat sareng anjeunna guyonan kumaha, dina hiji waktos, supir terkenal leumpang ku aranjeunna sareng teu aya anu sadar ... aranjeunna kedah naroskeun saha anjeunna sateuacan aranjeunna ngalungkeun poto-poto dina média sosial. Naon bust! Kampanye pangaruh lasut kana sadaya silinder (kéngingkeun?) Sareng kuring saleresna nyobian ngahubungi lagu nalika kuring diondang pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu nyéépkeun artosna. Teu aya anu kantos nyauran kuring deui. Kuring bahkan dina hiji acara dimana kuring nyungkeun sababaraha waktos sareng jalma konci anu ngabantosan ngamajukeun lagu ... anjeunna ogé sikat.

Aya 3 elemen khusus anu suksés strategi marketing influencer sareng kampanye ieu lasut sadayana:

  1. carana pemirsa pertandingan influencer pemirsa anu anjeun nyobian ngahontal? Jalur na bakal jauh langkung saé pikeun ngundang jalma anu gaduh 100 pengikut anu resep balap tibatan sareng kuring anu gaduh 30k pengikut anu kuring henteu terang upami aya paduli balap kusabab kuring henteu kantos nyarioskeun balap.
  2. Naha aya a carita pikeun pangaruhan pikeun dibagi sareng pemirsa anu bakal ngahiung? Nampilkeun, tuang tuangeun gratis, nginum bir, sareng angkat ka lagu gratis sanés carita. Éta bakal janten fénomenal upami lagu na nyarios ngeunaan hubungan kulawarga, sajarah, supirna, téknologi ... nanaon tapi gambar bir.
  3. Naha aya a seruan pikeun ngukur pangaruhna tina kampanye? Oke, janten panginten aya lonjakan pangsa-sora dinten éta kusabab sadayana pangaruh sosial ieu nyarios ngeunaan Brickyard. Haha! Kuring guyonan pisan - teu aya lonjakan sabab parantos aya rébu rébu penggemar asli anu nyarioskeun balapan! Pangaruh ieu henteu ngarobah nanaon.

Upami tujuanana nyaéta supaya jalma-jalma ti luar kipas khas ka lagu, éta henteu ngabantosan. Abdi henteu nguping carita anu pikasieuneun…. nyatana kuring ngadéngé NO carita di luar sobat kuring anu seuri ngeunaan kéngingkeun tikét gratis. Carita-carita anu diperyogikeun kedahna saluyu sareng strategi anu aya hubungan sareng kaputusan urang pikeun mésér.

Janten langkung seueur anu tiasa dilakukeun pikeun nanggung jawab jalma-jalma anu nganjang ka ditu. Sugan aya pamflet anu gaduh konferensi sosial salajengna di lacak, panginten kode diskon kanggo dibagi ka jalma tentang lagu, panginten daptar tweets, update sareng ops poto anu dikoordinir pikeun ngiringan pangguna ngeunaan carita ngeunaan kunaon aranjeunna kedahna ka lagu, acara naon anu bakal datang sareng dimana ngagaleuh tikét.

Upami anjeun badé mayar atanapi masihan naon-naon ka influencer, pastikeun yén éta bakal tiasa dianggo pikeun anjeun! Kuring henteu panentang pamasaran influencer pisan, ngan éta henteu gampang pikeun milari influencer dina sababaraha situs sareng ngalungkeun sadayana tikét gratis. Ieu tiasa langkung saé pisan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.