Nilai Panyambung ngalawan Influencer

panyambungna

Kami terus bajoang dina industri influencer kalayan métrik kasombongan sareng jumlah anu seueur. Kuring parantos kritis kana industri ti saprak diadegkeun dina média sosial anu kaseueuran métrik sareng platform henteu ngukur pangaruh, aranjeunna ngan ukur ngukur ukuran jaringan, pemirsa, atanapi komunitas.

Kuring sacara pribadi gaduh jaringan anu ageung pisan ... sahingga sering henteu sopan sareng kuring gaduh waktos sesah ngabina hubungan anu saé sareng seueur jalma anu kuring hormati. Ku langkungna waktos, jalma sareng perusahaan condong kumalayang kaluar sareng perhatian nalika urang narik perhatian ka bisnis anu aya. Kadang-kadang urang sambung deui waé nalika kuring milari aranjeunna salaku sumber anu dipercaya dina topik anu kuring henteu gaduh kaahlian. Dina waktos anu sanés, kuring ngan saukur tiasa aya dina konperénsi atanapi acara sareng aranjeunna kajantenan aya sareng urang ngahurungkeun deui hubungan urang.

Dina jaringan kuring, kuring kadang pangaruh mésér kaputusan pikeun sababaraha jalma anu nyambung atanapi nuturkeun kuring ... tapi jumlah éta saéstuna rada handap. Kuring gaduh sakedik klién anu percanten ka kuring sacara implisit sareng bahkan kuring tiasa nyandak kaputusan pikeun aranjeunna. Kuring ngagaduhan jalmi sanés anu aya dina jaringan kuring anu parantos ngahontal sareng nyarios yén kuring ngabantosan pikeun maju sareng platform sareng stratégi tanpa kalibet sacara pribadi. Teras, masih, kuring gaduh sababaraha tukang lurker anu kuring parantos mangaruhan tapi henteu ngabagi éta ka umum sareng kuring henteu sadar pangaruhna sadayana. Kuring rutin ngadangu tina solusi anu kuring nyerat ngeunaan anu ngahaturkeun nuhun sareng nyarios yén éta nyababkeun sababaraha wangunan kasadaran atanapi bahkan klien anu hébat. Upami aranjeunna henteu ngawartosan kuring, jujur ​​kuring moal terang ngeunaan éta, sanaos.

Langkung sering tibatan mangaruhan kaputusan mésér, kuring nyambungan jalma dina jaringan kuring sareng jalma ti pangaruh. Kamari, salaku conto, kuring pendak sareng platform anu kuring hubungan sareng pangaruh dina industri iklan média sosial. Kuring dipercaya duanana ku pangaruh sareng kuring yakin kana platform, janten sambungan anu saé pikeun dilakukeun. Kuring yakin éta bakal ngakibatkeun ngawangun kasadaran sareng pendapatan tambahan.

Janten, naha kuring mangrupikeun influencer atanapi konektor? Sedengkeun kuring parantos mangaruhan sababaraha kaputusan pameseran, kuring yakin kuring langkung seueur konektor. Kuring terang platformna, kuring terang jalma-jalma, kuring ngartos prosésna ... janten kuring tiasa nyambungkeun prospek anu leres ka jalma anu leres pikeun ngabantosan aranjeunna nyandak kaputusan pameseran.

Masalah sareng éta, tangtosna, nyaéta henteu aya atribusi anu nyata pikeun ieu dina basis data hubungan atanapi tina platform pangaruh naon waé. Kuring terang nilaina penting - hiji konéksi anu kuring damel ngahasilkeun akuisisi langsung perusahaan. Kuring ogé parantos kalibet sareng langkung ti samilyar dolar investasi sareng akuisisi dina industri Martech. Kuring ogé parantos ngabantosan puluhan klien sareng pilihan panyawatna… anu mangaruhan ratusan jutaan dolar dina pendapatan langsung.

Abdi henteu ngaraos nyarios kieu kanggo nyombongkeun ... Kuring sering salah sahiji tina puluhan jalma dina tim ieu anu ngabantosan ngadorong kaputusan mésér. Sareng kuring parantos ngalakukeun ieu sababaraha dasawarsa janten kuring kantos aya di sababaraha blok sareng terang naon anu kuring lakukeun. Abdi konektor anu saé.

Panyambung ngalawan Influencers

Hayu atuh nepi ka titik. Kami leres-leres ngabingungkeun pangaruh sareng konéktipitas sareng naékkeun dua tantangan anu béda:

  • Influencers kadang leres-leres panyambungna - aya perusahaan anu milarian jalma-jalma sapertos kuring anu gaduh handap penting dina industri atanapi daérah. Kadang-kadang pangaruhna, lain-lain ditingali salaku pangaruh mikro (upami jumlahna langkung alit sareng topikna ceruk). Tapi panginten aranjeunna henteu mangaruhan kaputusan pameseran ... aranjeunna ngan ukur konektor anu luar biasa. Perusahaan sering kuciwa dina investasi ieu ... kumargi aranjeunna moal ngahasilkeun hasil langsung anu diarepkeun.
  • Konektor gaduh nilai anu luar biasa ogé - aya jalma anu ngagaduhan jaringan anu ageung online anu sumberdaya anu saé pikeun ngabantosan titik-titik - ti investor, kana platform, ka klien - tapi aya sakedik cara pikeun ngahubungkeun nilai naon waé pikeun konéksi éta. Upami, contona, kuring ngenalkeun perusahaan anjeun ka influencer sareng anjeun nanem modal dina hubungan éta ... anu tiasa nyababkeun kamekaran anu suksés ... sareng pendapatan naon waé (leres) disababkeun ku influencer éta. Nanging, tanpa aya hubungan éta moal pernah kajadian.

Salaku jalma anu ngajantenkeun bisnis kuring tina kawéntar kana industri kuring sareng parantos ngadamel investasi anu penting dina jaringan kuring, kuring bajoang kalayan pinuh monetisasi kakuatan ieu kuring. Kumaha anjeun ngasilkeun artos a konektor? Sababaraha klien kuring ngakuan nilaina saatos urang ngagaduhan hubungan anu lami sareng aranjeunna parantos sadar hasil hilir.

Seueur deui platform anu ngadeukeutan kuring milari hasil langsung. Kuring netepkeun pangharepan anu pangsaéna mah anu ngajual produk atanapi jasa sanés aset anu paling berharga anu kuring bawa ... sareng aranjeunna sering lungsur tina ngamimitian hubungan sareng kuring. Ningali poténsialna, éta nguciwakeun ... tapi kuring ngartos tekanan anu aya dina kaayaan sareng kasusah dina ngahaturkeun nilai pikeun hubungan.

Lamun anjeun tingali jumlah badag, Anjeun panginten bakal ngagoda jalma anu ngagaduhan nomer éta salaku an pangaruh. Perhatoskeun yén nilai anu dicandak tina jumlah ageung panginten henteu diwatesan pikeun ngajual produk atanapi jasa anjeun ... éta tiasa janten koneksi anu aranjeunna bawa.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.