InfluencerActive: Milarian Influencer B2B Gampang Pikeun Kampanye Marketing Influencer Salajengna

Influencer Aktip: Milarian Influencer B2B pikeun Influencer Marketing

Dinten ayeuna, kuring ngiringan langkung ti 100 pangirut B2B sanés dina diluncurkeun Influencer Aktip. Ieu mangrupikeun pasar digital pangpayunna B2B anu munggaran pikeun merek B2B atanapi B2C pikeun mendakan sareng nyewa influencer sacara langsung. Pasar influencer swalayan global global unik sabab éta ngahubungkeun brand marketer sareng influencers curated anu parantos ngawangun reputasi anu handap sareng kredibel dina sababaraha saluran. Perusahaan diadegkeun ku Anthony James ("AJ"), Anu ngagaduhan pangalaman pamasaran ampir 30 taun sareng dirina mangrupikeun pangaruhan anu dipikaterang ku langkung ti 2 juta pengikut di LinkedIn

Milarian Pangaruh Mangrupikeun Tantangan

Pikeun pemasar global, mendakan influencer anu pas pikeun naékkeun mérek sareng mayar premium anu dipéntana parantos lami janten masalah dina pamasaran influencer, utamina pikeun SMBs. Ogé, merek B2B kawates dina ngetok kana pamasaran influencer sareng sering ngandelkeun tulisan atanapi iklan anu disponsoran, anu tiasa mahal sareng henteu épéktip. Tumuwuhna belanja anu penting diproyeksikeun dina pamasaran influencer, tapi mendakan influencer anu pas tiasa janten tantangan pikeun usaha.

influenceractive b2b pamasaran influencer

Influencer Aktip tiasa ngabantosan pangaruhna ku nyayogikeun anjeun pasar umum tina influencer influencer anu tiasa gampang disaring. Platformna:

  • Nyayogikeun duanana propil tina pangaruh ogé maturanana - kalayan harga transparan.
  • Pangaruh tiasa nyayogikeun tawaran anu kalebet nyarios, presentasi virtual, usaha pamasaran kontén, promosi média sosial, atanapi ampir naon waé anu ditawarkeunana.
  • Nyederhanakeun prosés pikeun B2B marketer pikeun milari influencer anu leres dina industri nangtung anu leres dina cara anu langkung épéktip pikeun ngadukung kalungguhan-gen sareng kampanye kasadaran merekna. 
  • Démokratisasi aksés ka influencer sareng nyayogikeun cara anu langkung égaliter pikeun ngaksés sareng ngalibetkeun aranjeunna di 11 nagara, Amérika Serikat, Asia-Pasipik, sareng Éropa. Éta nawiskeun jangkauan tingkat kahiji gabungan 30+ juta jalma sareng jangkauan jaringan 150+ juta jalma - jumlah anu tumuh unggal dinten.  
  • Nawarkeun komunikasi langsung ti pamasar ka unggal pangirut sareng prosés saderhana pikeun ngahijikeun kana kampanye pamasaran pikeun ningkatkeun dampak.
  • Nawarkeun area kamekaran anyar pikeun industri MarTech ku ngahubungkeun influencer bisnis (B2B) sareng pembeli B2B. Baheula, influencer B2B henteu acan tiasa ngikomérisasi jaringanna kusabab larangan LinkedIn, sareng hiji-hijina cara pikeun pangaruh individu tiasa pangaruh ti LinkedIn nyaéta ngalangkungan tawaran anu aya sapertos rencana InMail. Pos anu disponsoran dina LI mahal sareng henteu épéktip.

Pangalusna sadaya, teu aya biaya langganan atanapi kedah masangkeun ringkes anu dicek ku panganteur. Dursasana langsung antara bisnis sareng influencer, sareng ngan ukur aya biaya upami influencer satuju kalibet.

Tingali Profil Abdi sareng Penawaran dina InfluencerActive

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.