Infochimps: Ahli Data Platform Big Anjeun

infochimps

Salaku agénsi, klien kami naroskeun ka kami langkung seueur pikeun ngartikeun seueur data anu aranjeunna sayogi tina mesin pelaporna - CRM, Email, Média Sosial, sareng sajabana toko dina sérver internal kami, diurut, teras diekspor inpormasi anu kami peryogikeun.

Data, Nanging, janten langkung sesah pikeun nyaring, dibagi sareng napelkeun. Média sosial, salaku conto, nyayogikeun senar sareng URL inpormasi anu kedah dievaluasi sahingga tiasa leres tag, diklasifikasikeun sareng dilaporkeun. Sareng jandéla waktos urang dipenta pikeun ngarobih data ieu beuki leutik. Volume data beuki gedé - beuki hésé diatur. Klién kami peryogi waleran ... ayeuna.

http://www.infochimps.com/resources/webinars/real-time-analyticsLebetkeun solusi data ageung sapertos Infochimps. Infochimps ngamimitian usaha ku fokus ngatur rébuan set data ku impian janten 'wikipedia' data. Nanging, antukna waktos, aranjeunna terang yén nilai sareng kaparigelan anu aranjeunna leres-leres nyayogikeun ngawangun infrastruktur sareng jasa anu tiasa ngatur data ageung sacara épéktip.

Naha anjeun ngamimitian anyar anu ngabeledug dina kamekaran sareng dikubur dina data, atanapi perusahaan perusahaan anu peryogi bantosan pikeun nyebarkeun solusi anu bakal ngabantosan nimba, ngamanipulasi sareng nampilkeun data anu tiasa ditindak, Infochimps tiasa ngabantosan. Mangpaat tambihan kana platform salaku jasa? Aranjeunna parantos gaduh langkung ti 15,000 set data, sareng mangrupikeun salah sahiji ti saeutik Gip mitra anu nyayogikeun data média sosial.

Pelebaran standar sareng Infochimps mangrupikeun gabungan jasa di-bumi pikeun ngawangun infrastruktur anu digabungkeun sareng pangguna ngaksés sareng ngembangkeun pakakasna. Infochimps unik diantara platform data ageung kusabab kalenturanana dina ukuran panyebaran.

Ihtisar Platform Infochimps:

Infrastruktur Data ageung

Lapisan Prasarana - Mesin anu ngadasarkeun kakuatan ngumpulkeun data sareng integrasi, sacara real-time analytics, angkatan ageung analytics, sareng neundeun data.

  • Service Pangiriman Data ™ - DDS ngahiji sacara mulus sareng lingkungan anjeun anu aya, nyayogikeun kamampuan ETL (ekstrak-transform-beban) anu tiasa diukur, sareng ngaktipkeun real-time, ngalirkeun data analytics.
  • Management data - Naha éta HBase, Cassandra, Elasticsearch, MongoDB, MySQL, atanapi anu sanésna, kami mastikeun panyimpenan data anu pas pikeun padamelan éta sok aya dina ujung jari anjeun.
  • Awan Hadoop - Laksanakeun analisa angkatan ageung sakumaha anu anjeun peryogikeun, naha ad-hoc Hadoop cluster atanapi workflows produksi anu teras-teras dilakukeun. Ngaksés sadaya alat anu anjeun peryogikeun, kalayan skala sareng pangaturan dina paménta.

Lapisan aplikasi - Interfaces pikeun ngajantenkeun Big Data langkung diaksés, kalebet streamline analytics alat skrip, dasbor grafis, sareng API anu kuat.

  • Wukong - nyayogikeun saderhana analytics pangalaman skrip. Tulis anjeun analytics dina Ruby ramah-pamekar, ngajalankeun kode lokal pikeun siklus pangembangan anu langkung gancang, sareng ngungkit anu aya analytics naskah.
  • Dashpot ™ - Nyiptakeun visualisasi sacara real waktos tina streaming data, kéngingkeun pisibilitas anu jero kana sistem Platform anjeun, sareng gancang mimitian sareng ngeureunkeun unit fungsional dina klaster data anjeun.
  • panggung API - Kalayan API anu dihijikeun, kontrol platform sareng pisibilitas data dina jerona ngan ukur sababaraha paménta wéb anu jauh. Ayeuna dina béta.

Conto: Perusahaan média ageung parantos ngawangun platform ngadangukeun média sosial anu ngumpulkeun 18 atanapi langkung aliran data média sosial. Aliran ieu ditambah ku inpormasi gender, digabungkeun kana inpormasi kasimpulan, digulung ka konter, parantos dilarapkeun, sareng ngajalankeun béwara nalika dipénta. Tujuan tina sistem nyaéta pikeun nyayogikeun nasabah berita anu langsung. Konsumén séjén kaasup Cisco, BlackLocus, Runa, Média Whaleshark, sarta Bulao Cava.

Ngajadwalkeun demo nganggo Infochimps atanapi email info@infochimps.com pikeun info deui.

2 Komentar

  1. 1

    Upami kuring henteu ngacapruk, infochimp mangrupikeun jinis jasa anu tiasa ngupingkeun naon anu diperyogikeun jalma sapertos dina média sosial teras klien tiasa ngarencanakeun hal anu saluyu? Abdi resep ogé pikeun halaman wéb kuring.

    • 2

      Éta mangrupikeun salah sahiji sumber data anu aranjeunna tiasa nyayogikeun sareng anjeun tiasa ngawangun jasa monitoring sakitar éta. Nanging, éta sanés bisnis utami aranjeunna.
      Douglas Karr

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.