10 Tren Terpanas dina Pamasaran Média Sosial

tren média sosial 2014

Tren média sosial robih ... tapi kuring henteu yakin éta bakal nedunan janjina. Kalayan dorongan pikeun kéngingkeun langkung seueur pendapatan, sigana kuring yén saluran sosial anu pang populerna di Internét tiasa nyababkeun sadaya aspek sosial dina platformna sareng ngan ukur maéhan éta sadayana janten saluran sedeng anu langkung mayar. Kalayan sagala kaagungan sareng hype média sosial ... anjeun panginten éta tiasa janten hal anu langkung saé tibatan saluran iklan spanduk kalayan seueur kesan sareng sababaraha penargetan anu hébat.

Ieu mangrupikeun infographic ngeunaan tren terpanas dina média sosial - sareng kuring condong satuju sareng infographic éta ... sanaos kuring henteu resep kana tujuanana!

Tren ieu sareng seueur pisan anu kedah diarepkeun ku pamilik bisnis sareng pemasar digital di 2014. Digital Marketing Filipina tujuanna pikeun ngabantosan pamilik usaha ngahasilkeun rencana pamasaran digital 2014 sareng daptar tren Marketing Média Sosial ieu anu pastina bakal pencét langkung ombak ti sataun ieu sareng salajengna.

10-Terpanas-Sosial-Média-Marketing-Tren-Watch-Out-This-2014

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.