Naon $ 100,000 dina Iklan Mésér

naon 100000 mésér

Méakkeun $ 100k sareng anjeun kéngingkeun kartu pos mail langsung dua sisi anu dikirim ka 100,000 jalma. $ 100k bakal kéngingkeun 4 titik komérsial anu disiarkeun dina Bravo ditingali ku 1.85 juta. $ 150k tiasa masihan anjeun sapoé tina tren Twitter anu disponsoran, paparan 18 juta Twitterers. $ 200k bakal masihan anjeun kampanye iklan tampilan Facebook anu ditingali ku 266 juta.

Pemasar ngaraos épék tina demografi digital anu robih. Tapi ngarecah angka nyorot kumaha transformatipna gangguan média massa parantos janten, sabab saluran anyar ngalaksanakeun perang sadayana pikeun perhatian urang. Kumaha urang tiasa napigasi aliran pilihan anu teu aya tungtungna ieu pikeun kauntungan urang sareng nyandak pilihan pamasaran anu langkung cerdas?

edo-média-landscape-infographic-v7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.