2011 Tumuwuhna Média Sosial

perusahaan blog pamasaran

Kadang-kadang berita sareng tulisan anu anjeun tingali dina média sosial henteu ngalakukeun kaadilan. Infographic hebat ieu ti Search Engine Journal kana kamekaran média sosial leres-leres nempatkeun kamekaran kana sudut pandang. Salah sahiji statistik anu leres-leres menonjol nyaéta kamekaran teras blogging perusahaan - éta raoseun ningali yén perusahaan teras-terasan ningkatkeun pisibilitasna sacara online.

média sosial hideung

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.