30 Statistik Pamasaran Anu Anjeun Henteu Kedah Ngalangkungan

statistik pamasaran digital infographic

Naon waé infographic anu nyandak pemasar deui kana inti tina usahana aranjeunna leres-leres kuat. Kami ngan ukur linggih sareng palanggan ayeuna sareng ngalangkungan garis dasar strategi eusi anu hébat… ngembangkeun kontén anu sering, sering sareng relevan dina platform anu dioptimalkeun pikeun milarian. Kalayan garis dasar éta aya, mastikeun yén strategi mobile diterapkeun. Sareng sareng éta, ngembangkeun ayana sosial pikeun ngawangun otoritas sareng pangaruh - nyetir jalma deui kana pamasaran online anjeun. Sareng, tangtosna, ngempelkeun citra ngalangkungan infografis sareng pidéo pikeun pangunjung anu ngirut ka aranjeunna.

Optimind parantos ngahijikeun poto ieu tina 30 statistik pamasaran digital pikeun diinget ku ayana pamasaran online sareng ecommerce anjeun.

30-digital-marketing-stats

Infographic ieu dikembangkeun ku Optimind, perusahaan anu berbasis di Phillippines. Pikeun jasa pamasaran digital, anjeun tiasa sumping www.optiminddigital.com. keur desain web jeung SEO, mangga buka www.myoptimind.com.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.