5 Pembeli Online Ngatur Liburan

jinis balanja online

Jalma-jalma di Maxymiser ngabagi infographic panganyarna na, 5 Pembeli Online Ngatur Liburan Interwebs. Abdi leres-leres ngahargaan wawasan sapertos kieu kusabab seueur teuing data di luar sana nunjuk ka anu balanja rata-rata… teras ngiringan data dumasar jenis kelamin, umur sareng pendapatan. Kanyataanna nyaéta aya seueur motivasi anu béda pikeun jalma pikeun ngagaleuh.

Maxymiser ngaidentipikasi 5 personas pangaruh tina pembeli. Aranjeunna tukang moro tawar, anu mésér online mimitina, anu mésér anu sopan, anu ngagaduhan kabutuhan-inspirasi sareng anu mésér menit terakhir.

5 Pembeli Online Ngatur Liburan Interwebs v2

2 Komentar

  1. 1

    Salaku hectic sakumaha hirup abdi, kuring kudu mertimbangkeun sorangan jinis tukang balanja - tukang meuli menit-panungtungan. Sigana aya kénéh waktos pikeun ngalakukeun ieu sareng ngalakukeun éta sateuacan Natal sareng sateuacan anjeun terang, éta tanggal 20 Désémber sareng anjeun bahkan henteu ngagaduhan hadiah pikeun kulawarga anjeun sorangan.

    • 2

      Abdi sareng anjeun, @PetieKelly: disqus! Nyatana, murangkalih kuring biasa nyandak sababaraha hadiah deui saatos liburan ... bahkan kuring henteu tahan nangtung dina antrean menit terakhir!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.