8 Alesan Kunaon Pengunjung Ninggalkeun Situs anjeun

tanda kaluar

KISSmetrics ngaluarkeun 8 alesan luhur anu datang ninggalkeun halaman wéb anjeun:

  1. Datang anu frustasi ku navigasi kompléks atanapi teu saluyu.
  2. Datang anu kaganggu ku pop-up, flash, sareng iklan sanés anu ngalihkeun perhatian.
  3. Datang teu tiasa mendakan naon anu dipilari kusabab goréng eusi terstruktur.
  4. Datangna kaget ku video atanapi audio anu dimimitian sacara otomatis dina halaman.
  5. Datang diwajibkeun ngadaptar pikeun situs éta.
  6. Datang anu sumping dina situs anu nganggo desain boring atanapi eusi boring.
  7. Datang teu tiasa maca kusabab ukuran font anu goréng, jinis sareng panggunaan warna.
  8. Datang deui sareng henteu mendakan eusi diropéa.

ninggalkeun halaman wéb

sumber: Naon Anu Ngajantenkeun Anu Sesa Ninggalkeun Halaman Wéb?

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.