Pemasar B2B Milarian Kasuksesan Kalayan Marketing Eusi

LinkedIn CONFIDENCE BOOST NGADILAKAN 1 2

Unggal taun, jumlah artos anu diinvestasikeun pamasaran eusi strategi sigana nuju naék. Khususna, pemasar eusi B2B milari mangtaun kasadaran mérek, generasi kalungguhan, akuisisi palanggan sareng kasatiaan, patalimarga halaman wéb, sareng penjualan ngalangkungan kreasi konténna. Nalika para pemasar langkung waspada sareng strategi anu aranjeunna anggo pikeun ngadistribusikaeun konténna, taktik, platform, sareng tren mana anu nguntungkeun paling ageung?  LinkedIn tim sareng MarketingProfs jeung Institute Marketing eusi pikeun ngajawab patarosan ieu, sareng ngarusak bentang ayeuna.

Data nunjukkeun yén 73% pemasar nyiptakeun langkung seueur kontén maka dilakukeun taun ka tukang sareng pamasar anu suksés ngamajukeun kontén na dina 7 platform média sosial, versus ngan 4 anu dianggo ku tim anu henteu épéktip. Infographics ngabuktikeun salah sahiji strategi tersukses, naék popularitas ku 51% pemasar B2B taun ieu, naék 13% ti taun sateuacan. 91% pemasar B2B resep ngamajukeun konténna dina LinkedIn, dituturkeun ku Twitter dina 85%. Pilarian terang mana taktik pamasaran eusi B2B marketer anu paling dianggo sareng anu aranjeunna yakin anu paling épéktip dina infographic di handap.

LinkedIn kapercayaan naekeun

2 Komentar

  1. 1

    Kelsey, data hébat didieu !! Pos anu sangat informatif pikeun ngabantosan para pemasar sanés ningali naon anu di luhur tina kelas marketer anu ngalakukeun épéktip !!

    RMSorg
    WallStreetBranding

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.