B2B Semesta Marketing Sosial

pamasaran sosial b2b

B2B Pemasaran Sosial ngabutuhkeun ayana sareng ngembang wibawa di industri anjeun. Perusahaan B2B anu ngadopsi strategi agrésif pikeun ngawangun ayana onlinena di période sosial diaku salaku pamimpin pamikiran sareng handapna nyandak bisnis. Kuring jarang ningali perusahaan B2B ngabeledug dina kamekaran tanpa gaduh strategi marketing sosial dina tempatna. Sareng kuring parantos ningali seueur bisnis B2B bajoang kantun aranjeunna kakurangan.

Usaha anu ngartos pentingna nambihan unsur sosial kana kampanye pamasaranna nguatkeun konsumén sareng prospek pikeun dibagi sareng jaringanna nalika ngawangun pangacara merek. Olahtalatah kecap peer-to-peer ieu dipercaya pisan sareng efektif pisan pikeun nguatkeun pangaruh tina kampanye anjeun.

Dina infographic na, anu B2B Semesta Marketing Sosial, Marketo nalungtik unsur-unsur kampanye pamasaran sosial B2B anu suksés.

média sosial b2b

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.