Kumaha Sosial nyaéta B2B?

infografis média sosial b2b

Kami ngan ukur naros, Naha Rep Penjualan Anjeun Henteu Sosial? janten infographic ieu teu tiasa waktosna langkung saé! 61% Pemasar AS ngagunakeun média sosial pikeun ningkatkeun generasi kalungguhanana. Kumaha Sosial nyaéta B2B mangrupikeun infographic ti InsideView anu nyayogikeun sababaraha statistik anu padet sareng sababaraha conto anu hadé kumaha usaha ngamangpaatkeun média sosial pikeun numuwuhkeun hasil penjualan-sareng-bisnis na hasil pamasaran. Langkung seueur lead sareng nutup langkung gancang… naha anjeun peryogi langkung seueur alesan?

Kami parantos nyarios saratus kali ... tapi prospek anjeun parantos aya dina sosial milari produk sareng jasa anjeun. Patarosanna naha anjeun henteu aya?
média sosial b2b

3 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun ieu deui infographic. Anjeun henteu pernah gagal pikeun nutupan topik anu hadé pikeun dipasang unggal-unggal. Kuring resep kumaha anjeun ngagambarkeun jenis B2B ngeunaan pendekatan bisnis pikeun média sosial tapi ngan hiji patarosan, naha éta tiasa dianggo nalika anjeun masih ngamimitian? atanapi anjeun kedah ngawangun reputasi online anjeun heula?

    • 2

      @Hezi Kuring yakin yén pamula tiasa gaduh pangaruh pangageungna nunjukkeun yén aya hiji kahoyong anu luar biasa pikeun mendakan produk, jasa sareng aplikasi anyar online. Peryogi waktos sareng moméntum pikeun ngawangun kapercayaan sareng otoritas éta, sanaos!

  2. 3

    Beuki seueur usaha anu mimiti nganggo halaman wéb pikeun langkung ngajalankeun
    pangunjung kana halaman bisnisna sareng dibarengan ku Twitter, éta diantara anu pangageungna
    cara populér ngagunakeun média sosial pikeun pamasaran.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.