Tukangeun Facebook Like Button

Tombol Facebook Like

Tombol Facebook Like mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling nyebar dina Web anu kantos katingali. Kalayan popularitas Facebook sareng umur emas pamasaran média sosial kana kami, wébmaster ngacak-ngacak sapotong pie lalu lintas sosial.

Kieu tingali statistik statistik panggunaan tombol Facebook Like. Anjeun moal ningali tombol Like sami deui.

PS - Naha ieu ngan saukur ngajantenkeun anjeun hoyong klik tombol "Suka" di ditu?

tombol di tukangeun-facebook-kawas-tombol
via: Boostlikes.com

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Tina naon anu kuring tiasa tingali dugi ka ayeuna, Dominos parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé kalayan ayana média sosial na. Aranjeunna parantos ngagunakeunana sacara bijaksana sareng aranjeunna parantos ngantebkeun faktor psikologis manusa, ngahontal tingkat papacangan anu langkung luhur. Aranjeunna geus dipigawé pakasaban bener alus.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.