Tukangeun Facebook Like Button

Tombol Facebook Like

Tombol Facebook Like mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling nyebar dina Web anu kantos katingali. Kalayan popularitas Facebook sareng umur emas pamasaran média sosial kana kami, wébmaster ngacak-ngacak sapotong pie lalu lintas sosial.

Kieu tingali statistik panggunaan anu luar biasa tina tombol Facebook Like. Anjeun moal ningali tombol Like sami deui.

PS - Naha ieu ngan saukur ngajantenkeun anjeun hoyong klik tombol "Suka" di ditu?

tombol di tukangeun-facebook-kawas-tombol
via: Boostlikes.com

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Tina naon anu kuring tiasa tingali dugi ka ayeuna, Dominos parantos ngalakukeun padamelan anu hadé ku ayana média sosialna. Aranjeunna parantos nganggona leres-leres bijaksana sareng aranjeunna parantos nekenkeun kana faktor psikologi manusa, ngahontal tingkat Dursasana anu langkung luhur. Aranjeunna parantos ngalakukeun padamelan anu saé pisan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.