Mangpaat Otomatisasi Pamasaran Mobile

Otomatisasi pamasaran mobile

Salah sahiji tujuan utama pikeun organisasi nyaéta ngajajarkeun tim pamasaran sareng penjualan ambéh aranjeunna komunikasi sareng ngahijikeun prosés pagawéanana kalayan langkung épéktip. Di hiji sisi, pamasaran peryogi perpustakaan sumberdaya sareng prosés generasi kalungguhan, sedengkeun penjualan peryogi gampang mobilitas sareng jaminan penjualan di ujung jari aranjeunna. Sanaos kagiatan pikeun departemén ieu panginten benten, éta masih aya hubunganana. Ieu dimana ideu automation pamasaran mobile asalna di.

Kami damel sareng tim di Fatstax, a aplikasi penjualan iPad mérek, dina infographic ieu, anu nyayogikeun organisasi perusahaan sareng aplikasi anu ngamungkinkeun tim penjualanna pikeun gampang ngakses jaminan pamasaran sareng tim pamasaran pikeun tiasa unggah ka hiji tempat, sapertos gudang. Aplikasi éta ogé ngahijikeun sareng sistem CRM, sahingga anjeun tiasa sacara gampil ngamimitian miara ngawujud sareng néwak langkung seueur inpormasi ngeunaan lead. Ideu na nyaéta pikeun masihan mobilitas perusahaan tim penjualan, ku cara gampang ngirim presentasi, whitepaper, infografis, jst. Ka prospekna salami rapat penjualan, sareng pamasaran tiasa nyayogikeun jinis penjualan anu dibagi ku aranjeunna online. Duanana tim diwartosan naon anu dibagikeun sareng naon anu sayogi, anu ngadorong komunikasi anu langkung saé dina perusahaan sareng ka prospek.

Infographic Ieu teuleum kana naon anu otomatis automation pamasaran mobile na kumaha éta tiasa ngarobah cara organisasi anjeun ngadeukeutan siklus penjualan sareng pamasaran. Éta ogé nyayogikeun bantosan "real-time" salami prosés penjualan. Naha anjeun henteu resep éta upami anjeun disayogikeun inpormasi dina sababaraha menit saatos nyungkeun éta? Ieu anu didamel otomatisasi pamasaran sélulér.

Naha anjeun nganggo naon waé aplikasi penjualan pikeun ningkatkeun kinerja penjualan anjeun? Upami kitu, naon ari aranjeunna? Naha anjeun kantos nguping anu sapertos kieu sateuacanna? Kumaha anjeun damel nuju "mobilitas perusahaan?"

Mangpaat Mobile Marketing Automation Infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.