Big Data Insights ti Microsoft

wawasan data badag

Numutkeun ka Microsoft Tren Data Big Enterprise Global: 2013 diajar langkung ti 280 pengambil keputusan IT, tren ieu muncul:

  • Sanaos departemen IT (52 persén) ayeuna nyetir paménta pikeun data ageung, perawatan palanggan (41 persén), penjualan (26 persén), kauangan (23 persén) sareng pamasaran (23 persén) departemén beuki ngadorong paménta.
  • Tujuh belas persén konsumén anu disurvei aya dina tahap awal nalungtik solusi data ageung, sedengkeun 13 persén parantos ngerahkeun aranjeunna sadayana; ampir 90 persén konsumén anu disurvei gaduh anggaran khusus pikeun alamat data ageung.
  • Ampir satengah konsumén (49 persén) ngalaporkeun yén kamekaran di volume data mangrupikeun tantangan anu paling hébat nyetir adopsi solusi data ageung, dituturkeun ku kedah ngahijikeun pakakas intél bisnis anu béda (41 persén) sareng gaduh alat anu tiasa ngempelkeun wawasan (40 persén).

Perusahaan nyebarkeun papanggihanna ka Microsoft News Center isuk ieu, ngamimitian saminggu pengumuman fokus kana konsumén data-ageung perusahaan, produk sareng investasi kahareup.

Data ageung leres-leres berpotensi ngarobih cara pamaréntahan, organisasi, sareng lembaga akademik ngalaksanakeun bisnis sareng mendakan, sareng kamungkinan na bakal ngarobih kumaha sadayana hirup dina kahirupan sadidinten. Susan Hauser, wakil presiden perusahaan Microsoft's Enterprise sareng Mitra Grup

badag-data-microsoft

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.