Sakumaha ageung Tumblr?

sabaraha gedéna tumblr

Ok, panginten patarosan anu kahiji nyaéta naon anu Tumblr? Tumblr mangrupikeun platform microblogging sareng halaman wéb jejaring sosial (ayeuna dipiboga ku Yahoo!). Platform éta ngamungkinkeun pangguna pikeun masangkeun multimédia sareng eusi sanésna kana blog anu pondok. Sistem parantos ngawangun metodeu pikeun dibagikeun sareng pangguna anu sanés - nyetir sapasang papacangan sareng pisibilitas pikeun jalma anu nganggona. Éta ogé ngagaduhan anu saé pisan app mobile.

Nalika kuring henteu sering Tumblr, kuring ngalakukeun bagikeun eusi kami dina blog Tumblr kuring ngalangkungan anu jetpack integrasi anu ditambihan WordPress. Kuring ogé nuturkeun sababaraha Tumblr's sareng kéngingkeun email pembaruan anu saé pisan tina sistem kalayan ngarobih naon anu dibagi ku saha. Salaku pamasar, anjeun panginten henteu sadar kumaha ageung jaringan ieu. Angka na lumayan matak!

Ulasan Host Website parantos ngabagi infographic ieu sadayana ngeunaan Tumblr:

kumaha-ageung-ieu-tumblr

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.